REPORTAJ: AMBIENTE 2020 – tendinţele în designul interior şi lifestyle

0

Cel mai important târg mondial de bunuri de larg consum pentru casă este AMBIENTE. Ediţia 2020 s-a desfăşurat în perioada 7 – 11 februarie la Frankfurt. Specialiştii designeri de la Stilburo bora.herke.palmisano identifică tendinţele majore de 11 ani pentru Messe Frankfurt, organizatorul târgului AMBIENTE.

Aceştia au prezentat  pentru anul acesta tendinţele şi direcţiile principale ale stilului de viaţă. Baza a fost reprezentată de 450 de colecţii noi selectate de la expozanţi. Acestea au fost expuse în aranjamente speciale la ediţia actuală a târgului în vestita zonă Galleria. În mod similar s-a procedat şi la investigarea altor domenii conexe designului şi la identificarea pentru tendinţele din artă, arhitectură, fashion, lifestyle.

Eleganţa cu forme arhitecturale, decorurile artistice şi relaxarea totală  vor domina tendinţele în designul de interior în 2020. Acestea sunt trei direcții principale identificate la târgul AMBIENTE. De altfel, evenimentul dă tonul în lifestyle şi designul de interior pentru tot anul 2020.

O notă specială a târgului a fost dată de participarea unei ţări partenere. Anul acesta ţara parteneră a fost Brazilia. Aceasta a adus cu ea designul special dezvoltat de generaţia de tineri arhitecţi formaţi de şcoala celebrilor designeri fraţi Campana precum şi tendinţele din această ţară.

Citește mai multe pe Life&Style.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here