Reţeaua Lem’s işi extinde spaţiul de showroom cu peste 3500 de mp

1

Lemet, producătorul de mobilă autohton, a deschis în luna martie 2015 două magazine Lem’s noi în Miercurea Ciuc și Focşani. Cele două magazine din reţeaua Lem’s extind spaţiul de showroom cu peste 3500 de mp. Toate magazinele de mobilă Lem’s ale producătorului Lemet sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

Pentru cele două magazine Lem’s s-au investit 3 milioane de lei. Tot acum s-a lansat și o nouă colecţie de mobilier pentru hol, marca Domino care cuprinde 20 module de mobilă şi se adresează persoanelor cu venituri medii, persoane care nu sunt la prima achiziţie de mobilier.

L
Lem’s Hol

 

Noi magazine Lem’s deschise în 2015

Magazinul Lem’s de la Miercurea Ciuc a fost realizat ca urmare a unei investiţii de circa 1.35 milioane de lei și ocupă o suprafaţă de 1500 de mp. Acesta se află pe Strada Harghitei, într-o zonă circulată a oraşului, lângă fabrica de bere.

Magazinului Lem’s din Focşani, cea mai mare investiţie a Lemet din zona Moldovei, are o suprafaţă de 2100 de mp. Este situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 4 (Casa de Cultură a Sindicatelor).  Lem’s Focşani este al doilea magazin ca spațiu de showroom a reţelei de mobilier din România, primul fiind magazinul Vulcan Value Center din Bucureşti. Investiția necesară pentru amenajarea și deschiderea acestui magazin a fost de aproximativ 1.7 milioane de lei.

Reţeaua Lem’s are în prezent, o suprafaţă totală de retail la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 de mp.

 

Strategii de dezvoltare Lem’s pentru anul acesta

Anul acesta, strategia de dezvoltare Lem’s la nivelul întregii țări include un facelift pentru o serie de magazine din reţea dar și de creștere a suprafeţelor magazinelor pentru expunerea noilor game de produse ale acestui brand. În concluzie se continuă ideea, după ce anul trecut au fost deschise 4 noi magazine a căror suprafaţă totală depăşeşte 6.000 de mp; 2.000 mp fiind doar în Bucureşti, capitala însumând acum peste 5.000 de mp de showroom de mobilier Lem’s.

Lem’s vine și cu o ofertă pentru clienții săi care cuprinde un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost şi servicii de finanţare a produselor direct în magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN.

 

Business-ul cu mobilă Lemet de la LEM’S

Compania Lemet a extins brandul de magazine Lem’s pentru vânzarea produselor sale. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua Lem’s lucrează peste 1.350 de angajați. Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991. Cu o suprafață de peste 35.000 mp, în prezent halele de producție au o capacitate de prelucrare anuală de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL iar liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe tehnologii actuale. La nivelul întregii țări Lem’s are o suprafaţă totală de aproximativ 70.000 mp.

 

Autor: Iulia Gubandru

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here