Vezi colecția pentru casă de la noul Debenhams din București Mall

0

Magazinul Debenhams din București Mall, noua destinație de fashion&beauty din Capitală, a găzduit pe 25 martie o prezentare neconvențională de modă și frumusețe, la inaugurarea department store-ului britanic, un eveniment prezentat de Anca Serea.

Nume celebre precum Sore, Ellie White, Ana Novic, Anca Lungu, Gianina Corondan, Carmen Negoiță, Eli Roman, Ela Craciun și Claudia Pavel au asistat la lansarea colecției de primăvară-vară 2015. Atenția tuturor a fost atrasă de ședința foto care s-a desfășurat în cadrul evenimentului și care a oferit tuturor un preview al look-urilor cheie ale sezonului. Fotograful Sergiu Zimbilschi a surprins stilul eclectic și complex al colecției în imagini reprezentative.

Carmen Negoiță, Eli Roman, Anca Lungu, Anca Serea și bloggerii de moda Alina Tănasă și Ovidiu Mureșanu au ales să poarte ținutele Debenhams la eveniment, ca o declarație de apreciere pentru stilul britanic promovat cu mândrie de department store-ul cu o istorie de peste 200 ani.

_Eli Roman

_Carmen Negoita si Ovidiu Buta

Pentru a sărbători deschiderea magazinului Debenhams, între 26 și 29 martie clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize: promoții, sesiuni de make up gratuite, divertisment. Întreaga familie urbană este invitată să descopere cele trei etaje dedicate modei și frumuseții printr-o experiență memorabilă.

Departamentul dedicat produselor pentru casă arată deosebit, va provocăm să aruncați o privire:

Debenhams Entrance

Debenhams Home Department_

Debenhams Home Department

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here