Rețetă: tarte cu căpșuni și bezea

0
Mereu este bine venită o prăjiturică dulce, dulce, de aceea noi ne-am gândit să îți arătăm cea mai gustoasă și ușor de făcut rețetă de tarte cu căpșuni și bezea:

Ingrediente:

(pentru 12 porții)
  • 500 g cremă de Mascarpone
  • 450 g aluat
  • 400 g căpșuni
  • 50 g zahăr
  • 3 albușuri de ou

Citește și: Rețetă de Panna cotta cu brânză Asiago

Mode de preparare:

Întindeți aluatul într-o foaie subțire, apoi tăiați-l cercuri și tapetați formele de tarte. Introduceți-le în cuptorul încins la 200 °C pentru 15 minute. Când sunt gata, lăsați-le să se răcească și apoi desprindeți cu grijă aluatul copt.
Umpleți fiecare tartă aproape complet cu crema de Mascarpone bătută bine, apoi așezați deasupra căpșunile tăiate felii.
Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul și se bat în continuare, până obțineți o bezea consistentă.
Turnați compoziția într-un un poș, acoperiți tartele cu bezea și așezați-le sub grătarul încins al cuptorului pentru câteva momente, până când bezeaua se rumenește.
Serviți-le imediat ce s-au răcit, cu un vin roșu dulce sau demidulce.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here