Șapte cadouri care aduc noroc, de ce e bine să dăruiești aceste lucruri

1

Cadourile bucură atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Un cadou este o expresie de afecțiune, recunoștință și griji față de cei dragi. În multe culturi, se crede că anumite cadouri pot aduce noroc ți prosperitate în casele celor care le primesc.

Aceste cadouri sunt adesea asociate cu simboluri și tradiții specifice care transmit semnificații pozitive. Iată ce cadouri să oferi de acum înainte.

Cadourile sunt însoțite de energii

În multe culturi se crede că cadourile pot fi încărcate cu energie sau intenție pozitivă pentru a aduce noroc, protecție și prosperitate persoanei care le primește. Această idee se bazează pe conceptul că toate lucrurile au o energie sau o vibrație, iar intenția cu care le dăruim poate influența modul în care acestea afectează viața destinatarului.

Ei bine, atunci când dorești să faci un dar unei persoane dragi și vrei să alegi un cadou potrivit, este indicat să te orientezi către un cadou general, dar care are o semnificație profundă sau universală.

Ce cadouri îți aduc noroc

O brățară din argint

Argintul este, cu siguranță, un metal de care ar trebui să te bucuri întotdeauna. Din punct de vedere științific, argintul are numeroase proprietăți terapeutice, contribuind la relaxarea ta în momentele tensionate și adaptându-se cu ușurință energiei tale.

Mai mult, datorită utilizării sale frecvente în producția de monede prețioase, argintul a dobândit o reputație de aducător de noroc și prosperitate.

Colier de tip salbă

În rândul cadourilor considerate aducătoare de noroc, colierele de tip salbă se numără printre cele mai populare. Chiar dacă au o notă modernă, acestea emană o eleganță deosebită care te duce cu gândul la vremurile din trecut și la rafinamentul femeilor din Evul Mediu.

De asemenea, această tradiție provine din Statele Unite, unde oamenii obișnuiesc să păstreze primul lor câștig din muncă ca pe un talisman norocos pentru prosperitate financiară.

Peștișor de aur

Acesta este un simbol chinezesc, iar în China cuvintele „pește” și „prosperitate” sunt sinonime. Ai numeroase opțiuni disponibile, deoarece este ușor să găsești bijuterii cu pești, eșarfe sau alte obiecte. Poți alege un pandantiv pentru colier sau brățară, sau chiar un breloc.

Descoperă și: Cadouri pentru bunici

Alte daruri care aduc fericire și prosperitate

Pisica chinezească

Este un talisman norocos chinezesc pe care cu siguranță l-ai observat în vitrinele multor magazine: o pisică aurie cu accente verzi și roșii, care mișcă o lăbuță. Se spune că mișcarea lăbuței pisicii atrage banii și prosperitatea în casă.

Cheie

Reprezintă un simbol italian al norocului, cunoscut pentru capacitatea sa de a deschide drumul către prosperitate și sănătate pentru cel sau cea care o poartă. În special persoanele îndrăgostite pot alege bijuterii care includ acest simbol.

Buburuze sau gărgărițe

Acest simbol european are origini notabile în cultura franceză, unde se crede că imaginea unei gărgărițe are capacitatea de a asigura protecția copiilor. În plus, se consideră că observarea acesteia este un semn de noroc.

Broasca cu trei picioare

Face parte tot din cadrul simbolurilor chinezești și este cunoscută pentru aducerea norocului, așa că acum înțelegi de ce o găsești în foarte multe locuri. Această broască cu trei picioare are o monedă în gât și stă pe un fel de piedestal făcut din monede.

Sursa: ego.ro

un comentariu

  1. […] Cadourile bucură atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Un cadou este o expresie de afecțiune, recunoștință și griji față de cei dragi. În multe culturi, se crede că anumite cadouri pot aduce noroc ți prosperitate în casele celor care le primesc. Aceste… Cititi mai multe aici: Șapte cadouri care aduc noroc, de ce e bine să dăruiești aceste lucruri […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here