Servi Plus, robotul care te va servi în restaurant, a ajuns și în România

0

Nu ar trebui să fii deloc surpins dacă, atunci când vei merge data viitoare la un restaurant sau la un eveniment, lângă tine va apărea un robot, care îți va aduce mâncarea sau băuturile. El este Servi Plus, noul ajutor al ospătarilor.

Servi Plus reprezintă un progres semnificativ în industria serviciilor, care vine să îmbunătățească condițiile de muncă și experiența oaspeților. Robotul poate îndeplini cu succes operațiuni de servire, debarasare, hosting sau chiar transport logistic.

Munca este pentru roboți

Cu o capacitate de încărcare de 40 kg sau de 16 farfurii, Servi Plus este soluția optimă pentru automatizarea și ușurarea fluxului de lucru din industria ospitalității. Acesta este conceput pentru a prelua munca repetitivă, cum ar fi transportul comenzilor la masă și debarasarea farfuriilor. În acest fel, ospătarii pot petrece mai mult timp în zona de servire și se pot concentra pe crearea unei experiențe memorabile pentru clienți.

Servi Plus dispune de un sistem de rulare (roți și suspensie) de înaltă performanță, care îi permite să transporte chiar și pahare pline sau farfurii cu supă. Este capabil să ruleze pe o mare varietate de suprafețe, să traverseze praguri și să urce rampe. Acest nou produs poate fi configurat în mai multe variante personalizate, în funcție de necesitățile de transport al utilizatorului.

Servi Plus include, de asemenea, o serie de caracteristici unice, care oferă o experiență extraordinară, cum ar fi iluminarea LED adaptativă pentru vizibilitate și comunicare, afișaj text cu mesaje personalizate și redarea sunetelor presetate sau personalizate.

Unde te poți întâlni cu Servi Plus?

Noul produs își găsește utilitatea în numeroase domenii: restaurante, hoteluri, spitale, case de îngrijire pentru vârstnici, cazinouri, aeroporturi, mall-uri, bucătării centrale, săli de bowling și biliard sau depozite logistice.

Servi Plus este un produs dezvoltat de Bear Robotics, o companie inovatoare din Silicon Valley (SUA), specializată în domeniul roboților dedicați sectorului Horeca. În acest moment, există zeci de mii de roboți Bear Robotics care lucrează 24 din 24 de ore, 365 de zile pe an în întreaga lume.

Servi Plus a fost lansat în România de Line Group, furnizor de echipamente și servicii premium pentru industria ospitalității.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here