Starbucks deschide a doua cafenea la Iași

0

Lanțul de cafenele Starbucks, prezent în nord-estul României încă din luna decembrie a anului trecut când a avut loc deschiderea primei cafenele la Iași, inaugurează astăzi a doua cafenea Starbucks din Iași, în ansamblul urbanistic Palas, bazată de această dată pe un nou concept. Pentru cele două cafenele s-au investit circa 600 000 de euro; în cele două locații lucrează 25 de angajați.

„Ne ținem de promisiune și le oferim ieșenilor și cea de-a doua cafenea, în care îi invităm să descopere un nou capitol al experienței Starbucks”, a spus Bogdan Guzgă, district manager Starbucks România.

Cafeneaua Iași Garden este situată pe Palas Shopping Street, în grădina de vară din Palas Mall. Cea de a doua cafenea este acum un concept nou de locație-destinație, prima cafenea din interiorul mall-ului axându-se mai mult pe conceptul de take-away. Clienții vor regăsi aceleași produse specifice lanțului de cafenele Starbucks, printre care cunoscutele sortimente de băuturi Starbucks: Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de băuturi reci Frappuccino, ceaiuri și ciocolată caldă, dar și o gamă diversă de prăjituri și produse de patiserie.

„Această cafenea va fi complet diferită, fiindcă se bazează pe un concept opus, acela de destinație. A fost gândită în așa fel încât să ofere clienților acel binemeritat și mult așteptat moment de respiro într-un spațiu în care aceștia să se deconecteze de la agitația de zi cu zi. ” a adăugat Bogdan Guzgă.

 

 

Pe piața din România, Starbucks a intrat în anul 2007 când a deschis prima cafenea, în Plaza România. Cafeneaua din arealul Parcului Palas Iași este a doua deschisă în regiunea Moldovei. În prezent există cinsprezece locații: zece în București şi alte cinci locaţii în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanţa şi Iași.

starbucks iasi

Prima cafenea Starbucks a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle iar la momentul prezent deține peste 20.000 de locații la nivel global.

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here