Tango, Rumba și Salsa cele mai iubite stiluri de dans de către români

0

Vineri, 29 aprilie sărbătorim Ziua Internațională a Dansului și cum putem să o facem mai bine, decât în pași de tango, rumba sau salsa. Cu toții avem nevoie de o deconectare totală de la rutina zilnică, de la stresul cauzat de job și de un tonus mai bun, câștigat printr-o activitate stimulantă. Dansul este cu siguranță cel mai plăcut mod prin care poți obține toate acestea și nu numai. Românii iubesc dansul și beneficiile lui, așa că din ce în ce mai mulți alegem dansul ca activitate de relaxare, bună dispoziție, socializare. De asemena dansul este o modalitate perfectă de tonifiere a mușchilor, de sporire a circulației sanguine și de menținere a tinereții creierului. Dansul râmâne cea mai bună metodă de a-ți păstra atât sănătatea spirituală, cât și cea fizică, de a lega adevărate relații de prietenie și de a scăpa de stresul cotidian.

„Viteza cu care dansul elimină stresul acumulat în viața de zi cu zi și beneficiile sale fizice și psihice imediate sunt principalele motive pentru care studenții vin la dans inițial. După aceea, aceștia descoperă o mulțime de alte beneficii. Posibilitatea de socializare cu persoane cu preocupari similare, buna dispoziție sau distracția, datorate sistemului unic de predare din rețeaua Arthur Murray, precum și atmosfera deosebit de plăcută și întotdeauna pozitivă din studio sunt motivele pentru care studenții revin la lecțiile private, cele de grup și bineînțeles la petrecerile organizate frecvent” declară Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray București.

Deoarece, dansul reprezintă complexitate, coordonare motrică și dezvoltarea memoriei. Învățarea unei coregrafii presupune punerea în mișcare a tuturor resurselor, a calității de multitasking, pentru a putea îmbina: tehnica pașilor,ritmul muzicii și fluidatea mișcărilor.

Tango, Rumba și Salsa, cele mai iubite stiluri de dans

Cele mai iubite stiluri de dans de societate de către adulții amatori care își doresc să urmeze cursuri de dans sunt Tango, Rumba și Salsa. Vals, Cha-Cha și Rock-n-roll sunt dansurile care urmează în topul preferințelor celor peste 1000 persoane care au participat la lecții de dans în studioul Arhur Murray situat în zona Herăstrău din Capitală, de la deschidere și până în prezent.

Distracție și socializare în pași de dans

În cei 2 ani de la deschiderea școlii de dans Arthur Murray din București, au fost organizate peste 200 de petreceri și evenimente cu dans, pentru socializare între studenți și bună dispoziție. Petrecerile tematice și evenimentele frecvente cu dans pentru amatori sunt ocazii ideale pentru a întâlni persoane noi. Socializarea și petrecerea timpului liber într-o manieră distractivă, dar care să implice mișcare, sunt beneficiile cele mai căutate și la nivel mondial.

Suntem singura școală de dans din București care pune accentul pe organizarea evenimentelor de dans premium pentru amatori. Petrecerile tematice și evenimentele organizate în cadrul școlii, în locații externe sau internațional reunesc persoane care au descoperit prin dans o modalitate nouă de a-și petrecere timpul liber și de a face networking de calitate” adaugă Cristina Ardelean.

Arthur Murray_Dance

Arthur Murray_Dance2

Arthur Murray_Dance3

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here