Tu ce flori preferi pentru aranjamentul mesei de Paște?

0

Aranjamentele florale sunt foarte importante atunci când familia și prietenii se adună la masă pentru a sărbători, deoarece este creat un impact vizual greu de uitat. Explozia și amalgamul de culori oferite de aranjamentele florale vor împrăștia o stare de bine și vor aduce zâmbetul pe chip tuturor invitaților.

Adunările de familie sunt un prilej perfect pentru a vă bucura de prezența unor aranjamente florale proaspete, bogate în nuanțe vii și gata pregătite de către designeri florali instruiți la standard înalte. Floria.ro oferă astfel de experiențe de neuitat, iar coșulețele cu flori de Paște așteaptă să vă îmbie la atmosfera de primavară, vacanță și sărbătoare. Noi am “cules” 5 idei perfecte de aranjamente florale de la Floria.ro pe care să le admirați printre bunătățile de Paște. Acestea sunt așezate în diverse suporturi precum coșulețe, vase elegante de ceramică sau metal.

1.Tu ești primăvara mea!

După cum ne transmite și denumirea buchetului, acesta aduce florile primăverii într-un aranjament plin de optimism, veselie, un întreg tablou pitoresc unde freziile în diferite nuanțe, gerberele mov electric, lalelele roz și alte flori de sezon aduc energie pozitivă oricărei încăperi în care se află. Aranajmentul este așezat într-un vas elegant din ceramică care poate fi ales în funcție de stocul disponibil.

flori-tu-esti-primavara-mea-33430

2.Concert de primăvară

Eleganța și rafinamentul pastelurilor este de nedescris în cuvinte, doar privindu-le sufletul se umple de fericire, iar mintea este eliberată de gânduri negative. Acesta este impactul pe care îl oferă aranjamentul floral în nuanțe pastelate, cu un aer provensal care încântă orice privire! Lalelele galbene, freziile mov, minigerberele crem și lisianthusul rose sunt așezate într-un coșuleț din răchită. O imagine romantică de primăvară!

flori-concert-de-primavara-33434

3.Veselia florilor

Lalelele oranj sunt vedetele buchetului. Oranjul electric contrastează perfect tonurile naturale de verde și crem. Un al detaliu deosebit al aranjamentului este suportul acestuia, un coș creat din scoarță de copac învelit cu mușchi decorativ. Aranjamentul oferă un aer rustic, dar pe de altă parte un aer elegant dăruit de trandafirii crem, freziile roșii și lalelele oranj.

flori-veselia-florilor-33436

4.Aromat și parfumat

Un alt aranjament creativ, plin de culoare aduce un accent interesant, un coșuleț creat tot din scoarță de copac și învelit cu mușchi decorativ în formă de ceașcă. O ceașcă plină cu flori de primăvară care răspândesc arome dulci și parfum de vacanță și sărbătoare!

flori-aromat-si-parfumat-33438

5.Fluturi colorați

Un aranjament zglobiu, plin de vitalitate și nuanțe solare. Vasul metalic cu mesajul “fleur du jardin” oferă un accent provensal, visător, romantic. Trandafirii albi, lalelele albe, freziile mov și roșii aduc prospețime și parfumuri îmbietoare!

flori-fluturi-colorati-33432

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here