Tendințe: covoarele verii 2021 – 4 noi look-uri elegante pentru pardoseli fabuloase

0

Un covor conferă o senzație confortabilă și elegantă, pufoasă, pe care lemnul simplu nu o poate da. Deși pardoseala din lemn nu poate conferi un aer prea confortabil, covorul vine și oferă spațiului doza necesară de eleganță. Privind în tendințele verii 2021 în materie de covoare, se pare că ne vom exprima creativitatea în stil îndrăzneț, imaginativ și inovator.

De la amestecarea culorilor vii, strălucitoare și îndrăznețe la tonuri bogate cu nuanțe aurii, forme geometrice și modele complexe, în tendința covoarelor în sezonul de vară 2021 se consideră a fi importantă exprimarea propriului. La celălalt capăt al scalei, tendința naturală cu nuanțe pământii, va continua să dureze pe tot parcursul anului viitor, aducând un peisaj calmant în casele noastre.

Colorat și luminos

Fii curajos și asortează un covor colorat cu mobilierul, tablourile sau vopseaua strălucitoare pentru un aspect plin de viață, vesel.

Forme geometrice

Tendințele în materie de covoare 2021 se referă la exprimarea propriului stil, nu vă fie teamă să vă arătați personalitatea. Lăsați creativitatea să se dezlănțuie cu această tendință distractivă și permisivă, alegeți un model geometric pentru covoarele pe care le doriți dacă mobila are o culoare simplă (alb, negru, maro)

Jocul de modele

Lorna Haigh, de la Alternative Flooring spune: „Covoarele noastre cu multe modele permit oamenilor să exploreze și să-și exprime personalitatea prin casele lor. Odată cu creșterea numărului de modele în jur, există o gamă de opțiuni, de la flori, dungi și geometrie până la animal print.”

Note aurii

Pentru a avea un stil luxuriant în casele voastre, nu trebuie să uitați de acest element principal, covorul. Culoarea acestuia este importantă dacă doriți să abordați un stil elegant și în același timp somptuos. Așadar alegeți nuanțe aurii, argintii sau chiar albastru roial.

sursa foto: pixabay.com, pinterest.com

Trei idei pentru decorarea pereților dormitorului

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here