Tendințe de design interior care vor dispărea în 2015

0

Celebra expresie “moda pleacă, moda vine” este valabilă și în designul interior, iar internauții au început deja să își exprime opiniile cu privire la tendințele anului viitor. Unele trend-uri au rezistat chiar mai mult de un an si este timpul sa le inlocuim, așadar, iată care dintre ele vor „apune” odată cu 2014, potrivit utilizatorilor de Facebook:

Frazele motivaționale

Stickerele cu mesaje motivaționale de tipul „Live, Laugh, Love”, “Do what makes you happy”, “Home is where the heart is” nu vor mai fi la modă în 2015.

Borcanele “Mason”

Borcanele ale căror capace sunt prevăzute cu șuruburi care susțin o toartă metalică, folosite atât pentru conservarea mâncării cât și ca ghivece, lămpi improvizate, vaze sau suporturi pentru diferite obiecte nu vor mai fi la modă anul viitor.

Roșu și auriu

Această combinație cromatică nu va mai fi la modă pentru decorarea interiorului locuințelor. Din punctul de vedere al unora, este pretențioasă și pare potrivită exclusiv în preajama Crăciunului.

Pereții-accent

În 2015 nu vor mai fi în tendințe nici camerele în care unul dintre pereți este vopsit cu o culoare care contrastează cu restul încăperii.

Plăcile pătrate de gresie și faianță

Anul viitor vom putea fi cu mult mai creativi în ceea ce privește modelul ales pentru gresie și faianță, iar pentru a rămâne trendy va trebui să evităm plăcile pătrate, simple.

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: designboom.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here