Top 10: Ornamente extravagante pentru casă și grădină

0

De sărbători, întreaga lume devine mai colorată și strălucitoare datorită decorațiunilor specifice Crăciunului și fiecare locuință este învăluită în mireasma bradului împodobit. Unii dintre noi, însă, nu ezită să treacă la alt nivel în ceea ce privește ornamentele excentrice și își transformă casele în adevărate opere de artă, acoperindu-le exteriorul cu beculețe colorate.

În Statele Unite, acest obicei este practicat de multă vreme, dar și pe alte continente găsim exemple interesante demne de înscris în competiții de specialitate. Anul trecut, un avocat din Australia, și-a decorat casa cu nu mai puțin de 502,165 de beculețe colorate, intrând în Cartea Recordurilor, iar anul acesta Guinness World Records a confirmat că aceeași persoană, avocatul David Richards, a reusit să stabileasca un nou record mondial, pentru realizarea unei instalații de 120 de km lungime într-un mall din Canberra, în cadrul unui eveniment caritabil.

Așadar, dacă vrei să te inspiri pentru a-ți decora căminul într-un mod aparte, iată zece exemple care cu siguranță te vor impresiona:

 Autor: Alina Boicu

Sursa foto: nj.com; theguardian.com; telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here