Tendințe home & deco în România: ce se poartă in 2016?

1
Marmura in sufragerie

Piatra naturală câștigă teren în Romania, iar în ultimii ani amenajările home & deco cu acest tip de material sunt din ce în ce mai frecvente. Romanii și-au rafinat gusturile, având ca sursă de inspirație amenajări de lux din reviste de specialitate și din ce în ce mai mulţi se consultă cu arhitecţi. Au înțeles valoarea materialelor naturale în home & deco și aleg să își pună în evidență locuinţele, transformându-le în sanctuare ale stării de bine, spun specialiștii în piatră naturală.

PiatraOnline – cel mai mare magazin de profil din Romania este în avangarda tendințelor pentru 2016 în ceea ce privește piatra naturală.

“Pentru acest an, tendințele de integrare a pietrei naturale în amenajări încep, în primul rând, cu travertinul. Este foarte căutată piatra care are un aspect similar cu lemnul, în nuanțe relaxante de crem și foarte ușor de integrat în spații cu note mediteraneene, accente din ce în ce mai populare în preferințele românilor. În plus, se caută din ce în ce mai mult plăcile în forme inedite”, a declarat Mariana Brădescu, co-fondator PiatraOnline.

În showroom-ul din Aleea Teișani nr 137 A este o mare varietate coloristica, începând de la “cafeaua cu lapte” a travertinului Latte, mergând până la ocrul cald al nisipului, prezent la travertinul Classic. Sunt de remarcat de asemenea modelele vein-cut sau wave, French Pattern și formele hexagonale.

CITEȘTE ȘI Avantajele serviciilor de design interior

Marmura se anunță a fi unul din materialele-vedetă după ce, în ultimii ani, a cunoscut o revenire în preferințele designerilor și arhitecților, mai ales în cazul conceptelor contemporane: “Pe lângă marmura albă și cea beige, în 2016 va continua trendul ascendent al culorilor tari pentru amenajările ieșite din comun”, completează Mariana Brădescu.

Pentru a urma tendințele home & deco, se poate achiziționa prin PiatraOnline marmură neagră, simplă sau cu venaturi albe, roșii, sau violet, iar locuința astfel răsfățată va străluci prin bun gust si eleganță.

 

Perete statement
Perete statement

CITEȘTE ȘI Zugrăveli colorate: Alege culoarea casei în funcție de efectele sale

Piatra naturală poate fi folosită și pentru zone statement și accente pe perete, fie in bucătărie, living, holuri sau băi: “Anul acesta, preferințele legate de mozaicurile de piatră se vor îndrepta înspre variantele de lux”.

PiatraOnline oferă produse mozaicale de tip 3d sau din onix, de asemenea și cele cu aspect de tip “brick”, foarte căutat, realizat din marmura Thassos, cunoscută pentru albul său deosebit de curat. Astfel personalitatea casei se va evidenția, depășind orice așteptări.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here