Tendințe în machiajul de toamnă 2023. Ce culori și ce stiluri sunt în trend

2

În fiecare anotimp specialiștii vin cu propuneri interesante în materie de frumusețe. Toamna are și ea câteva trenduri specifice, de care pasionatele de frumusețe țin cont. Află cum sa îți adaptezi make-up-ul la sezonul actual și ce tendințe sunt în toamna anului 2023.

În ce ordine se aplică produsele de machiaj

Femeile iubesc produsele de machiaj și le folosesc cu orice ocazie. Indiferent că te machiezi zi de zi la birou sau doar atunci când ieși în oraș, cu siguranță ai o rutină pe care o urmezi de fiecare dată.

Make-up artiștii recomandă ca, înainte de a aplica orice produs de machiaj, să avem grijă de piele. Hidratarea pielii și protecția solară sunt pașii peste care nu ar trebui să sărim niciodată atunci când ieșim din casă.

După pregătirea tenului, urmează aplicarea produselor de machiaj. Dar în ce ordine? Dacă folosești farduri pulbere pentru ochi, este ideal să începi cu machiajul ochilor. În acest fel, dacă se întâmplă să îți cadă puțin fard pe obraz, va fi ușor de curățat.

Apoi, te poți ocupa de sprâncene, de ten și, la final, de buze. Dacă folosești doar mascara și produse lichide/cremoase pe pleoape, poți aplica mai întâi fondul de ten și apoi produsele pentru ochi.

Descoperă și: Tu știi ce ruj este potrivit pentru tine? Află de la specialiști ce culoare de ruj te îmbătrânește

Tendințe în machiaj pentru toamna 2023

În ceea ce privește paleta cromatică, este ideal să adaptăm culorile pe care le folosim pe pleoape și pe buze. Paletele de farduri care conțin nuanțe arămii, în culorile toamnei, nu ar trebui să ne lipsească din trusa de machiaj, spun specialiștii în frumusețe.

Un make-up în tonuri neutre, de la nude și bej deschis până la culori metalizate precum auriul sau culoarea cuprului poate pune în evidență orice culoare de ochi și poate fi potrivit pentru orice ocazie.

Blush-ul și rujul ar trebui să fie și ele alese în ton cu machiajul ochilor. Frumusețea unui machiaj vine din armonia vizuală pe care acesta o creează. Pentru buze, sunt ideale culorile naturale, cu subtonuri maro sau roșiatice. Dacă pe parcursul verii au fost în vogă rujurile lucioase și gloss-urile, odată cu venirea toamnei putem reveni la rujurile mate.

Trucuri pentru un machiaj de toamnă reușit

  • Optează pentru un machiaj minimalist dacă nu ai o ocazie specială. Așa-zisul no make-ul make-up este la mare căutare și în acest sezon.
  • Evidențiază ochii. Dacă vrei să pui în valoare privirea, evită să folosești ruj pe buze sau optează pentru o nuanță cât mai naturală, apropiată de culoarea naturală a buzelor.
  • Evidențiază buzele. Dacă folosești un ruj închis la culoare sau un machiaj al buzelor de tip ombre, care este din nou în vogă, aplică doar mascara la ochi.
  • Machiajul latte. Un tip de make-up în culori precum cele ale cafelei cu lapte se potrivește oricărui tip de piele, cu orice subton. Alege nuanțe cât mai naturale, în armonie cu trăsăturile tale, și nu ai cum să dai greș.
  • Concentrează-te pe ten. Putem reveni la fondurile de ten cu acoperire mai mare și cu finish mat, pe care le-am evitat pe parcursul verii. Un ten cu aspect perfect este cel mai bun accesoriu, indiferent de ocazie.

Sursa: ego.ro 

2 comentarii

  1. […] În fiecare anotimp specialiștii vin cu propuneri interesante în materie de frumusețe. Toamna are și ea câteva trenduri specifice, de care pasionatele de frumusețe țin cont. Află cum sa îți adaptezi make-up-ul la sezonul actual și ce tendințe sunt în toamna anului 2023. În ce ordine… Cititi mai multe aici: Tendințe în machiajul de toamnă 2023. Ce culori și ce stiluri sunt în trend […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here