Tendințe nuntă în 2024: Ce este la modă și ce preferă viitori miri

0

În 2024, nunta continuă să fie un eveniment semnificativ din punct de vedere social și cultural, marcând uniunea legală și/sau religioasă a două persoane. Este percepută ca un prilej de sărbătoare a iubirii și a angajamentului dintre cei doi parteneri și poate include o diversitate de tradiții și ceremonii, adaptate în funcție de cultura și religia lor.

Aspectele la modă în acest an pot include tendințe precum nunțile eco-friendly, focusul pe experiențe unice și personalizate pentru cuplu și invitați, inclusiv destinații exotice sau locații neconvenționale, precum și utilizarea tehnologiei pentru a îmbunătăți experiența și pentru a împărtăși momentele speciale cu cei dragi.

Tendințe nuntă în 2024

Nunta nu este doar o uniune între două persoane, ci și o ocazie pentru familie și prieteni să se adune și să își exprime sprijinul și aprecierea față de cuplu, deseori prin oferirea de daruri sau prin discursuri emoționante și toasturi. În 2024, organizatorii de evenimente nupțiale observă că mirii au idei surprinzătoare și inovatoare pentru acest moment special.

Astfel, mulți tineri se orientează către petreceri inspirate din filme, în timp ce nunțile tradiționale sunt considerate a fi învechite. Tinerii îndrăgostiți caută să își impresioneze invitații cu detalii și concepte inedite, căutând să aducă o notă de originalitate și autenticitate în celebrarea iubirii lor.

Descoperă și: Reportaj informativ: Idei ”neobișnuite” pentru nunta ta în 2023

Pentru anul 2024, cuplurile care se pregătesc de nuntă își doresc tot mai mult să-și organizeze evenimentul în aer liber. Noile tendințe și dorințele mirilor conduc către o schimbare în modul în care nunțile sunt concepute și organizate. Cererile pentru nunți în spații deschise au crescut semnificativ, reflectând dorința de a crea petreceri de neuitat, inspirate din atmosfera elegantă și romantică a filmelor.

Înlocuind tradițiile cu simplitatea și eleganța, mirii își doresc ca toți invitații să se bucure de un mediu aerisit și relaxant în timpul ceremoniei lor speciale. Maria Gal, un organizator de evenimente, subliniază această schimbare și adaptarea la noile preferințe ale cuplurilor în materie de nunți.

Ce preferă mirii acum

Petrecerile de nuntă cu un număr redus de invitați sunt tot mai căutate, conform organizatorilor de evenimente. Cuplurile preferă să aibă petreceri mai intime, cu cei apropiați, limitându-se la aproximativ o sută de persoane. Această schimbare în preferințele mirilor a fost influențată în mare parte de pandemia de coronavirus, care a evidențiat avantajele nunților mai mici și mai restrânse în aer liber.

Expertii observă că această tendință s-a conturat în special în ultimii doi-trei ani, iar nunțile de zi au devenit mai acceptate, reflectând o nouă normalitate în organizarea evenimentelor nupțiale.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here