Tendinţele interioarelor în viziunea târgului Ambiente

2

Târgul Ambiente reprezintă cadrul ideal pentru dialog, formarea de parteneriate și colaborări precum și o invitație la a descoperi produse cu adevărat deosebite pentru decorul casei, al bucătăriei, amenajarea exteriorului și nu numai. Ambiente Academy este un concept relativ nou și se concentrează pe tendințele și perspectivele actuale din sectorul bunurilor de consum.

Ambiente 2019

La târgul Ambiente studioul de design Stilburo a prezentat în avanpremieră în zona complexului denumită Galeria tendinţele care vor guverna interioarele în anul 2019, ce va fi nou precum şi ce va rămâne în tendinţe.

 

Trei tendinţe de design

Eleganţă la nesfârşit. O tendinţă care se sprijină pe măiestrie perfectă şi prin care se creează o atmosferă confortabilă dar şi sofisticată prin intermediul obiectelor unice şi statement. Materialele preferate vor fi lemnul masiv de esenţă tare, pielea, velurul, catifeaua şi porţelanul. Alte evidenţieri cuprind sticla colorată şi suprafeţele lustruite.

Un loc în care să te poţi retrage. Obiectele caracterizate de materiale şi forme din natură precum şi de culori blânde creează un mediu ideal pentru oricine care îşi doreşte o viaţă fără stress, plină de linişte şi pace. Materialele recomandate pentru acest stil sunt lâna, mătasea, cânepa, lemnul, piatra, lutul ceramica. Experimentarea şi punerea în aplicare a acestor materiale folosind tehnicile tradiţionale este o bucurie, reciclarea jucând deasemenea un rol important.

 

Ambianţă plină de bucurie. O lume vie, caracterizată de şarm şi combinaţii îndrăzneţe şi excentrice de culori, modele şi materiale diverse. Acest stil neaşteptat dar reconfortant este dominat de teme botanice şi décoruri  cu forme geometrice şi imagini supradimensionate şi vintage.

 

2 comentarii

  1. […] Târgul Ambiente reprezintă cadrul ideal pentru dialog, formarea de parteneriate și colaborări precum și o invitație la a descoperi produse cu adevărat deosebite pentru decorul casei, al bucătăriei, amenajarea exteriorului și nu numai. Ambiente Academy este un concept relativ nou și se concentrează pe tendințele… Cititi mai multe aici: Tendinţele interioarelor în viziunea târgului Ambiente […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here