Tendințele toamnei 2021: confort și culoare

0

Toamna are ”chichițele” ei în materie de design. Verdictul este: țesături confortabile, tonuri calde, pământii și piesele vintage preiau scena designului toamnei. La începutul anului 2020, mulți au fost nevoiți să reconfigureze casele în spații multifuncționale care să poată satisface nevoile părinților care lucrează de acasă și ale copiilor. Cu toate acestea, noutatea „munca de acasă” s-a epuizat și am avut cu toții un an și jumătate pentru a ne adapta la noul normal. Drept urmare, tendințele pe care le vedem pentru toamna anului 2021 reflectă schimbări permanente pe care le-am făcut acasă. Tema centrală? Confort, comoditate și culoare.

1. Nuanțele calde

„Cred că orice cu un ton pământiu sau neutru este perfect pentru toamna anului 2021”, spune designerul Amanda Evans. Se pare că tonurile arămii își păstrează locul în rândul tendințelor încă din anul 2020. „Gresia este excelentă pentru a adăuga o senzație mai caldă și confortabilă acasă, dar este excelentă și pe tot parcursul anului. Totodată se amestecă bine cu alte tonuri, cum ar fi nuanțele de gri și galben”, explică Amanda Evans.

2. Piese de mobilier și decor vintage

Articolele de uz casnic vintage, personalizate sunt la moda pentru toamna anului 2021. „Cred că pandemia a determinat necesitatea de a ne face spațiile nu numai funcționale, ci și personale”, spune Brittany Farinas. În vremuri de incertitudine, ne place să găsim confort în lucrurile pe care le cunoaștem. „Mobilierul antic combinat cu piese contemporane împiedică aspectul casei să devină unul prea comun”, adaugă designerul Killy Scheer. Fie că alegeți un scaun vintage sau o piesă de decor, nu puteți da greș în acest sezon.

3. Țesături moi și texturi naturale

Există o tendință cu care fiecare designer pare să fie de acord: țesăturile moi și texturile naturale. „Văd clienții care sunt atrași de ceva sofisticat și elegant, dar totuși confortabil”, spune Brittany Peltz. În mod similar, designerul și stilistul Lauren Meichtry de la Elsie Home spune: „Există o mare atenție asupra texturii, țesăturile cu blană sau lână aduc o notă de căldură fără a fi nevoie de culoare.” De exemplu, puteți decora fotoliul sau canapeaua cu mai multe pături și perne, alegeți o culoare neutră și o textură asemănătoare cu cea a lânii.

sursa foto: pinterest.com

Iasomia braziliană sau dipladenia

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here