Compania AdePlast a realizat un test cu foc deschis aplicat termosistemului cu polistiren

3

Compania AdePlast  a realizat recent un test în Ungaria, în cadrul  Institutului Maghiar de Încercări (EMI), pentru a clasifica reacția la foc a termosistemului.

Testul a durat o oră și pe tot parcursul, termosistemul nu a ars și nici nu a întreținut arderea. Testul s-a realizat pe un termosistem AdePlast ETAG 004, cu materiale ignifugate. Menționăm că folosirea polistirenului ignifugat este obligatorie la aplicarea termosistemului.

AdePlast intenționează realizarea unui test asemănător și în România pentru a aviza factorii interesați din piață și utilizatorii finali, cu privire la calitățile intrinseci obligatorii ale acestui tip de material termoizolant.

Vezi: Spitalul din Graz termoizolat cu polistiren made in Romania. Vezi cine este producătorul care a trecut graniţele

Polistirenul AdePlast folosit în termoizolații este produs din materii prime în conformitate cu standardele europene, cu respectarea riguroasă a tuturor regulilor de producție și depozitare. Acest material, aplicat corect în cadrul unui termosistem, alături de respectarea cantității și calității celorlalte componente, nu arde și nu propagă focul!

Pe această cale comunicam încă o dată tuturor celor care nu se vor opri din acțiuni defăimătoare asupra polistirenului, fără niciun argument sau vreo dovadă, că îi vom acționa în justiție.

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here