Țigări electronice de unică folosință VS țigări clasice – Tu ce alegi?

0
A young woman in trendy stylish glasses and a bright orange oversized jacket on a white background smokes an electronic cigarette

Ultimii ani au reprezentat o perioadă de conștientizare pentru majoritatea populației cu privire la faptul că obiceiurile practicate zilnic definesc starea de sănătate. Drept urmare tot mai mulți fumători sunt în căutarea soluției ideale prin care pot să renunțe la fumat pentru a scăpa de numeroasele riscuri asociate. O alternativă în acest sens sunt dispozitivele electronice pentru vaping Puff Bar, care satisfac aceleași categorii de nevoi fără a pune în pericol sănătatea. Pentru a înțelege mai bine acest aspect, iată o paralelă detaliată între cele două opțiuni:

Tot ce trebuie să știi despre țigara electronică

Dispozitivele pentru vape sunt alternative la țigara clasică ce utilizează principii similare de funcționare pentru a satisface nevoia de a fuma, fără riscurile aferente pentru sănătate. Cu alte cuvinte, dispozitivele vape sunt opțiuni mai sănătoase prin prisma faptului că folosesc e-lichide care se încălzesc și degajă abur ușor, în comparație cu fumul dens obținut prin ardere. De asemenea, în compoziția acestora intră doar ingrediente de origine vegetală, precum propilen glicol sau glicerină, plus nicotină, care nu au efecte negative asupra organismului.

Ce avantaje aduc dispozitivele Puff Bar

Primul și cel mai important aspect de care te bucuri în momentul în care înlocuiești țigara clasică cu un dispozitiv vape este că reduci semnificativ numărul de substanțe nocive administrate în corp și astfel ai mai multă grijă de sănătatea ta. De asemenea, dispozitivele de unică folosință Puff Bar te ajută să înfrângi dependența de nicotină prin simplul fapt că îți permit să controlezi cantitatea sau chiar să o elimini complet.

Te poți bucura de o pauză de vapat oricând, oriunde te-ai afla, pentru că aburul degajat se împrăștie rapid, fără să îi afecteze pe cei din jur. În plus, nu sunt utilizate surse de foc pentru a reprezenta risc de incendiu la interior. Spre deosebire de țigara clasică, variantele electronice au un miros plăcut, în concordanță cu aroma aleasă, dar care nu persistă. Asta înseamnă că scapi de mirosul neplăcut de pe haine, din păr, de pe piele și chiar și din casă.

Și din perspectiva costurilor dispozitivele Puff Bar sunt o alternativă mult mai avantajoasă deoarece unul singur este echivalentul a 60 de țigări în timp ce prețul este la nivelul unui singur pachet. Asta înseamnă că pe termen lung vei reuși să faci economii consistente dacă faci această tranziție.

Ține cont și de dezavantaje

Atunci când alegi să începi să vapezi este foarte important să te informezi bine cu privire la tipul de dispozitiv pe care urmează să îl folosești pentru că, în caz contrar, te expui unor riscuri inutile. În cazul în care optezi pentru o variantă cu conținut ridicat de nicotină, aceasta poate contribui la creșterea dependenței în loc să faci progrese în a o combate.

Deși sunt mai puțin dăunătoare decât țigările obișnuite, pentru anumite persoane inhalarea de vapori poate să fie periculoasă, motiv pentru care este recomandat să consulți medicul mai întâi. Există riscul ca dispozitivul să se defecteze în timpul utilizării ceea ce înseamnă că vei fi nevoit să achiziționezi unul nou, și asta îți aduce costuri suplimentare.

În anumite țări vapatul nu este foarte bine reglementat, iar anumite variante cumpărate din surse neverificate pot conține substanțe periculoase. Totodată, anumite țări pot interzice utilizarea de dispozitive pentru vaping pe teritoriul lor, ceea ce înseamnă că va fi nevoie să te conformezi.

Cumpără întotdeauna dispozitive Puff Bar sau alte modele de țigări electronice de la distribuitori autorizați care garantează calitatea și siguranța ingredientelor folosite în e-lichid pentru a beneficia din plin de beneficiile pe care ți le oferă vapatul.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here