Ținute cu fustă de piele: Când, cum și cu ce poți să o asortezi

0

Fusta de piele este un element vestimentar esențial care ar trebui să facă parte din garderoba majorității femeilor. Având în vedere preferințele personale, silueta și stilul vestimentar pe care le îmbrățișezi, poți opta pentru diverse culori și modele de fuste, pe care să le integrezi într-o varietate de ținute.

Ținute cu fustă de piele

Când vine vorba de elemente esențiale în garderobă, fusta de piele este cu siguranță printre primele alegeri. Este extrem de versatilă, putând fi integrată într-o varietate de ținute, fie elegante, fie casual, potrivite pentru zi sau pentru seară. O fustă conică, din piele, până la genunchi, se potrivește majorității tipurilor de siluetă.

Dacă vrei să investești într-o singură piesă de acest fel, optează pentru o fustă de piele într-o culoare neutră, ușor de asortat. Alegerea potrivită poate fi negrul, maroul, nude sau griul, pentru a se potrivi într-o varietate de combinații cromatice.

Dacă îți place acest tip de piese vestimentare, poți considera să investești în mai multe fuste de piele, în culori diferite. Iată câteva moduri inspirate de a accesoriza o fustă din piele pentru diverse ocazii!

Descoperă și: Top 5 accesorii pe care trebuie să le aibă o femeie în garderobă

Cu o cămașă din mătase

O combinație vestimentară de acest fel emană eleganță și rafinament. Deși cele două materiale au structuri diferite, se completează perfect. Este o alegere potrivită pentru birou sau pentru o ocazie casual. Meghan Markle a optat pentru acest tip de outfit în diverse ocazii.

Cu un top mulat

Dacă vrei să ai o siluetă pusă în valoare, o fostă din piele și un top mulat sunt o alegere bună. Dar, în funcție de ocazie o poți asorta cu sandale, balerini sau stiletto.

Cu pulover

O ținută ideală pentru sezonul rece și nu numai. Poți jongla cu volumele, dacă ai o fustă din piele conică și o poți combina cu un pulover supradimensionat. Dacă ai o fustă cloș, o poți purta cu un pulover structurat, astfel încât să echilibrezi ținuta.

Cu sacou

Dacă îți dorești o ținută elegantă, poți combina fusta de piele cu un sacou, pe care să îl porți închis sau deschis, în funcție de ocazie. Acest outfit este potrivit pentru o mulțime de situații, inclusiv întâlniri de afaceri sau interviuri.

Cu geacă de piele

Deși poate fi o combinație vestimentară intimidantă, un look all leather este unul cu care nu ai cum să treci neobservată. Poți purta fusta de piele cu o geacă de piele, indiferent că este un model mai elegant sau unul casual. Accesorizează ținuta cu o pereche de pantofi sport, astfel încât să o duci în zona casual.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here