Top 5 canapele pe care să le iubești, în această vară, la reducere!

0

Campania de reduceri lansată în magazinele de mobilă Lem’s (-40%) din toata țara ne îmbie să luăm în considerare schimbarea mobilierului din casă.

Pentru că este vară și vara este despre relaxare, vă propunem în articolul de astăzi o selecție de canapele care și acestea invită la odihnă.

Așa cum vă spuneam în articolul anterior despre living-uri, mobila Lem’s este produsă în România și înfrumusețează casele românilor. Ținem destul de mult la produsele realizate în România, pentru că, economic vorbind, cumpărând produse românești susținem economia țării, crearea de locuri de muncă și dezvoltarea.

Dincolo de alegerea strategică a produselor românești, acestea au de obicei prețuri mai mici, lucru normal de altfel, neavând incluse taxe, transport și alte costuri care apar în fluxul de vânzare.

Dar ajunge cu raționalitatea economică! Am promis canapele pentru odihnă, canapele pentru odihnă de la Lem’s vă propunem mai jos. Vă spunem drept, ne-a fost greu să ne decidem, dar am ales totuși câteva modele de canapele. Toate au reduceri, le găsiți pe site-ul http://www.lemet.ro/produse/canapele/canapele.html și le testați confortul în magazine http://lemet.ro/magazine.html .

1. Canapea Moko Roșie.

Pentru ca spune o poveste, despre atitudine, îndrăzneală, tinerețe. Roșul este culoarea noastră preferată pentru canapele. Deci începem cu ea.

Configurația cu 2 locuri, fixă, pornește de la 993lei.

1moko

2.  Canapea de colț cu tetiere –Albă.

Știm că este mai greu de întreținut pe alb, dar pur și simplu luminează toată camera. N-ai cum sa nu o iubești, să nu visezi că te așezi pe ea și te cuprinde o stare de bine!

De la 2446 lei.

3coltar

 

3. Canapea Plaza cu imprimeu alb –negru.

Are un aer parizian irezistibil. Tres chic!

Canapeaua pornește de la 508 lei, iar fotoliile de la 279 lei.

2plaza

4. Canapeaua extensibilă Paloma

Nimic nu vorbește despre un spirit liber mai bine decât o casă mobilată boem, cu aer de vacanță. V-am spus ca vara aceasta reducerile ne îndeamnă să renuntăm la vacanță pentru o nouă canapea? Cea de mai jos este ispita.

De la 1171 lei.

4paloma

5. Canapea Borgia cu recliner

Un model clasic, dar care completează perfect un living aerisit, cu multe cărți, în care să îți petreci diminețile de weekend de vară. Ahhh, deja visăm la momentul acela perfect de sâmbătă dimineața, când cafeaua este făcută de altcineva, răsfoim o revistă pe canapea și savurăm confortul extrem.

De la 1613 lei.

5borgia

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here