Top 5 ceainarii cu gradina din Bucuresti care te pot inspira

1

Nu conteaza daca locuiti in Bucuresti sau daca veniti doar sa vizitati orasul, pentru ca sigur veti vrea sa vizitati una dintre ceainariile pe care le gasiti aici, ca sa va relaxati, sa stati de vorba cu un prieten, sa lucrati sau va puteti inspira din gradinile foarte atent amenajate pentru propria curte.

Ca sa ajungeti la ceainariile pe care le vom descrie in cele ce urmeaza, va puteti ghida dupa harta Bucurestiului, disponibila online ca sa va ajute sa va orientati pe numeroasele strazi din capitala.

Ceainariile sunt oaze de liniste pe care multi dintre noi le dorim acasa, in propria curte. Astfel a aparut o seria intreaga de teme, decoruri, aranjamente care mai de care mai diferite, Feng shui, de la traditionalii pesti Koi, cascade, arbori ornamentali: cires japonezi, artar, arbore de Iudeea, Otetar Rosu, etc.

Ceainarii din Bucuresti

  • 1. Camera din fata – se afla in apropiere de Piata Amzei si este o locatie in care vei avea impresia ca servesti ceaiul facut de bunica, in camera principala din casa ei batraneasca. Aceasta este si ideea acestei ceainarii, de a recrea atmosfera rustica, din alte timpuri, prin decorul deosebit. Aici veti sta la mese care sunt, de fapt masini de cusut si veti admira fotografii vechi si numeroase obiecte de epoca.
  • 2. Bohemia Tea House – se afla in zona Cismigiu, oferind celor care o viziteaza o atmosfera intima si relaxanta. Spatiul preferat de oaspeti este mansarda din lemn, care da impresia unei vizite la munte, nu intr-o simpla ceainarie din Bucuresti. Aflandu-se in zona centrala, puteti ajunge simplu aici folosindu-va de harta metrou, care va va conduce pana la statia de metrou de la Universitate, de unde veti mai avea de mers putin pana la ceainarie.
  • 3. Green Tea – se afla in zona Mantuleasa si ofera ceaiuri si experiente din patru zone diferite ale lumii. Aici sunt patru saloane, cu specific clasic, indian, japonez si francez, astfel ca puteti incerca sa serviti un ceai in unul dintre aceste stiluri. Este una dintre cele mai vechi ceainarii din Bucuresti, unde gasiti, pe langa numeroase arome de ceaiuri, si fursecuri si dulceata.
  • 4. Infinitea – se gaseste in zona Cotroceni si este un loc in care atmosfera se bazeaza pe mirosul de arome de ceai si pe cel de carti. Aici, se afla o biblioteca bogata in diverse tiluri, pentru toate gusturile, care este la dispozitia vizitatorilor. Ceainaria se afla intr-o casa veche, are gradina, iar mobilierul rafinat este adus din strainatate.
  • 5. Joie de Vivre – se afla tot in zona Cotroceni si este, de asemenea, un loc unde puteti imbina placerea de a citi o carte cu aceea de a savura un ceai. Aici veti gasi o biblioteca prietenoasa, care va va pune la dispozitie albume si carti, dar si un magazin de unde puteti cumpara ceaiuri.

Citește și Un tânăr dezvoltator construieşte apartamente premium la preţuri accesibile

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here