Trei activităţi care te scapă de starea de depresie post-concediu

2

Întoarcerea din vacanță este, întotdeauna, dificilă. Pentru unii poate fi chiar o mare provocare. Psihologii avertizează că, după atâtea zile libere, revenirea la programul de lucru poate provoca stări depresive.

Trecerea de la relaxare la activitate necesită un consum suplimentar de energie, spun specialiştii.

Prin urmare, propunem să nu te laşi influenţat de aspectele negative, iar o vizită la SanConfind te-ar ajuta să treci mai uşor peste stare de disconfort, de tristeţe şi de nemulţumire provocată de întoarcerea la muncă.

Trei activităţi pe care le poţi face la #SanConfind pentru a trece peste starea depresivă:

  1. Bazinele cu apă sărată

Apă sărată de SanConfind provine dintr-un izvor vechi de secole. Pe lângă relaxare, bazinele cu apă sărată de la SanConfind au beneficii şi asupra sănătăţii: de la diminuarea durerilor musculare, tratarea afecţiunilor ginecologice, ameliorarea unor afecţiuni ale pielii până la prevenirea şi tratarea bolilor respiratorii precum rino-faringite, sinuzite, viroze, rinite alergice, astm bronşic, bronşită cronică sau fibroză pulmonară.

  1. Împachetări cu nămol

Pe lângă apa sărată terapeutică, baza de tratament SanConfind foloseşte şi nămol sapropelic adus din Lacul Techirghiol. Nămolul are calităţi ce îl situează pe primele locuri în Europa din punct de vedere al eficacităţii terapeutice. Este benefic în vindecarea sau ameliorarea multor maladii precum boli degenerative reumatismale, reumatism inflamator abarticular, sechele posttraumatice, boli ginecologice sau procese inflamatorii locale.  Aplicaţiile cu nămol au şi efect cosmetic, prin hidratare şi detoxifiere cutanată, pielea devenind catifelată, regenerată, strălucitoare.

  1. Masaj cu bețe de bambus sau cu uleiuri speciale

Beţele de bambus sunt folosite de mii de ani în medicina tradiţională chineză ca instrumente de masaj şi terapie. Acum poţi testa şi tu această terapie la SanConfind. În cadrul sesiunilor de masaj vei descoperi ce însemnă cu adevărat relaxarea şi tonifierea muschilor. În plus, beţele de bambus ajută la stimularea sistemului limfatic, reglează circulaţia sângelui şi oxigenează creierului.

Se  folosesc uleiuri hidratante parfumate, cu efect benefic asupra pielii. Aceasta va fi mai netedă, profund hidratată.

Fă o vizită la #SanConfind!  Vei pleca revitalizat, relaxat, cu o stare de bine ce durează cel puţin până la viitorul concediu.

Centrul Medical SanConfind, situat în Poiana Câmpina, este unul dintre cele mai moderne centre medicale din Prahova.

Citeşte şi Cum arată o cameră de naşteri la maternitatea SANCONFIND

 

 

 

2 comentarii

  1. […] Întoarcerea din vacanță este, întotdeauna, dificilă. Pentru unii poate fi chiar o mare provocare. Psihologii avertizează că, după atâtea zile libere, revenirea la programul de lucru poate provoca stări depresive. Trecerea de la relaxare la activitate necesită un consum suplimentar de energie, spun specialiştii. Prin… Cititi mai multe aici: Trei activităţi care te scapă de starea de depresie post-concediu […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here