Trucuri de hair styliști pentru ascunderea firelor albe fără afectarea părului

1

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, firele de păr albe devin din ce în ce mai evidente, iar multe femei caută soluții pentru a le acoperi, adesea recurgând la vopsire. Cel mai bun mod de a masca aceste fire albe implică utilizarea unei tehnici speciale de vopsire, care să nu dăuneze părului.

Trucuri de hair styliști pentru ascunderea firelor albe

Mulți dintre noi suntem deranjați de apariția firelor de păr albe și recurgem la vopsire pentru a le acoperi. Acest obicei poate duce la o colorare frecventă, uneori chiar lunară, ceea ce poate deteriora și usca firul de păr. Potrivit hairstyliștilor, cea mai bună metodă de a masca firele albe este să le integrezi în look-ul tău.

Din acest motiv, a apărut tehnica de vopsire silver balayage, tot mai populară în rândul femeilor care se confruntă cu firele de păr alb. Această tehnică presupune colorarea părului într-un mod degradat, folosind o nuanță plăcută de gri, pe lungime. La rădăcină, firele albe se estompează treptat în cele cu pigment natural, rezultând un aspect final cât se poate de natural și armonios.

Această metodă de vopsire a părului este ideală deoarece nu necesită revopsire frecventă. În funcție de ritmul de creștere al părului, este posibil să fie necesară o nouă vopsire la intervale de șase săptămâni sau chiar două luni, dar aspectul va rămâne natural și proaspăt.

Descoperă și: Cele mai frumoase tunsori pentru femeile cu părul alb sau gri. Tendințellle primăverii 2024

Cum să te vopsești pentru a arăta mai tânără

Dacă nu ești adepta culorii argintii în păr sau dacă aceasta nu îți complimentează în mod adecvat trăsăturile, există numeroase alte opțiuni disponibile pentru a-ți evidenția frumusețea și a te face să arăți mai tânără.

Deși culoarea argintie are un subton rece, care nu se potrivește tuturor, există alte nuanțe călduroase pe care le poți alege. Femeile care preferă tonuri mai calde în păr pot opta pentru blonduri, nuanțe arămii, roșcate sau șaten deschis, care să le complimenteze aspectul și să sublinieze frumusețea naturală.

Fiecare dintre aceste culori se pretează pentru a fi aplicată tehnica balayage, care rămâne extrem de populară de-a lungul timpului. Alegerea unei culori de păr și a unei tunsori care să îți pună în valoare trăsăturile este esențială, deoarece obiectivul este să te complimenteze și să îți sublinieze frumusețea, nu să o înăsprească.

După o anumită vârstă, este recomandat să evităm nuanțele de brunet și culorile închise, deoarece acestea pot adăuga câțiva ani în plus la aspectul final. Optează, în schimb, pentru culori mai deschise și calde, care să aibă un efect întineritor. Nu uita că și tunsoarea joacă un rol important în acest proces. De exemplu, un bob de lungime medie poate avantaja multe persoane, deoarece încadrează frumos fața și este ușor de întreținut.

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here