Tzerra Ace, centrala termică smart de la Remeha

0

Remeha, unul dintre cei mai importanți producători de generatoare de căldură din lume, a reușit să creeze centrala perfectă pentru uz casnic, folosind tehnologii sustenabile, foarte ușor de folosit și economice.

Înainte de a cumpăra o centrală termică, trebuie să parcurgem câțiva pași, pentru a face alegerea cea mai potrivită pentru casa noastră.

Puterea centralei – pentru a stabili acest parametru, trebuie să luăm în calcul mărimea casei, gradul de izolare termică, și debitul de apă caldă menajeră de care estimăm că avem nevoie. Spre exemplu, pentru apartamente de până la 100 mp, cu o baie, este suficientă o centrală de 24kW. Pentru spații mai mari (peste 100 mp și/sau cu o cerință sporită de confort pentru apă caldă menajeră) va fi nevoie de o centrală mai mare, de peste 28kW.

Eficiența – cu cât centrala este mai eficientă, cu atât economiile legate de un consum redus de gaz natural vor fi mai mari și confortul mai ridicat. Centralele cu funcționarea în condensare sunt cele mai eficiente, ajungând să aibă la momentul de față cel mai mare randament.

Tzerra Ace, centrala termică smart, Remeha
Tzerra Ace, centrala termică smart, Remeha

Vezi și Noi reguli pentru centrala de apartament. Află noile reglementari

Dotările centralei – centralele moderne sunt echipate cu display electronic pentru informare și diagnoză, care permit o setare ușoară a parametrilor de funcționare.

Accesoriile – termostatul este foarte important pentru că vă permite să reglați funcționarea centralei în funcție de programul vostru, ceea ce va atrage după sine economii importante.

De ce centrala termică Tzerra Ace de la Remeha?

Plecând de la nevoile consumatorilor, inginerii olandezi de la Remeha au conceput centrala Tzerra Ace ca pe o soluție diferită și mult mai economică față de cele existente pe piață.

Centrala are o construcție modulară, orice potențial defect fiind ușor de identificat și remediat, ceea ce îi conferă o fiabilitate considerabil sporită.

Compactă și sigură – masa și dimensiunile foarte reduse se combină cu o putere nominală mare. Datorită dimensiunilor mici, centrala Tzerra Ace poate fi montată în orice colț al locuinței: în interiorul dulapului de bucătărie, în baie sau într-un ungher, dedesubtul scării.

Tehnologia Remeha se compune din 4 module de bază, cel de-al cincilea, conex, fiind vasul de expansiune. Datorită acestei construcții, intervențiile asupra instalației se pot efectua cu ușurință, într-o manieră confortabilă și cu rapiditate.

Accesorii – centrala Tzerra Ace poate fi comandată împreună cu dispozitivele Remeha eTwist, iSense sau qSense.

eTwist este termostatul cu conectare la internet și prin intermediul aplicației „Remeha eTwist”. Cazanul poate fi accesat de la distanță, permițând astfel modificarea instantă a parametrilor de funcționare sau notificarea disfuncționalităților. Este ideal pentru acele zile în care lucrurile nu merg chiar așa cum v-ați plănuit.

qSense este un termostat de camera fiabil ce poate fi operat cu ușurință, în timp ce iSense permite un reglaj mai complex, fiind prevăzut cu mai multe funcții.

Avantajele centralei Tzerra Ace?

– ușor de instalat
– eficiență ridicată
– echipată cu conexiuni digitale
– foarte compactă și ușoară
– avertizare necesitate lucrări de mentenanță preventivă pentru evitarea intrării în avarie
– fiabilă
– construcție modulară care duce la o fiabilitate considerabil sporită
– design modern
– ideală pentru gospodării medii și mari

Centrala Tzerra Ace este disponibilă pentru 3 clase de putere – Tzerra Ace 24c, Tzerra Ace 28c, Tzerra Ace 39c.

Indiferent că locuiți într-un apartament sau o casă, că aveți o cabină de duș sau o baie cu cadă, există centrala Tzerra Ace potrivită pentru nevoile dumneavoastră!

Uniprest Instal este unic importator și distribuitor al produselor Remeha. În funcție de orașul în care locuiești, instalatorul tău poate alege unul dintre cele 10 puncte de lucru ale noastre și ne poate contacta la https://uniprest.ro/contact/ pentru a afla mai multe detalii despre achiziție.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here