Ultimele tendințe în materie de lavoare în 2020

0

Şi în acest an piaţa prezintă  noi si moderne concepte de design la lavoare, destinate sa armonizeze intregul spatiu, pentru a oferi confortul de care fiecare dintre noi are nevoie. Noile concepte evidenţiază posibilitatea de a stabili relaţii între gama de produse si diferite stiluri, geometrii, materiale ale amenajarii, facând astfel propuneri cu adevarat personalizate si atemporale.

 

Prin focusarea pe o serie de produse si materiale care ies in evidenţă din punct de vedere arhitectural si care interactioneaza cu spatiul din jurul lor, sunt create concepte care transmit emotie si sens.

 

Forme

 

Integrate inteligent, formele paralelipipedice, care se remarca prin liniile drepte, perfect conturate sunt foarte actuale. Simplitatea si puritatea acestui stil  pot transforma orice spatiu intr-unul spectaculos. Noile tendinte din design-ul lavoarelor sunt concepute si pentru a ne usura viata prin procesul facil de curatare. Unul dintre atuurile noilor lavoare este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare cu chiuveta turnata continuu, într-o gama variata de culori si materiale. Lipsa imbinarilor, inseamna, pe langa un design deosebit si usurinta in intretinere, aspect extrem de apreciat in stilul de viata modern.

O alta tendinta, este lavoarul cu boluri multiple pentru baie, ideal în cazul incaperilor asociate dormitoarelor pentru cuplu, copii sau spatii publice. Ideal datorita economiei de timp, spatiu si usurinta in intretinere.

 

Culori

 

2020 este anul folosirii materialelor si culorilor naturale. Lavoarele din marmură au devenit noul must have in materie de amenajare în 2020. Lavoarul din marmura alb-gri, sau Rector Flow, deosebit de elegant si ultramodern, poate fi o investitie ideala pentru orice spatiu. Acest tip de marmura este un superstar al materialelor, iar capacitatea de personalizare il poate integra cu succes intr-o baie de vis.

Culoarea anului 2020 este albastru cu derivatele sale inspirate de mări si oceane, care exprima ideea de fluiditate, profunzime si relaxare. Sunt propuse   nuanţe delicate de la  Marii Nordului – un gri marin – denumit granulon Mali. Aceasta nuanţă este si o oglindire a cerului Nordic in imensitatea ăarii.

 

Accesorii

 

Anul 2020 introduce iluminatul LED, un sistem modern pentru bai care ofera un finisaj perfect. LED-urile de sub marginea blatului de lucru, care lumineaza partea frontala sunt un detaliu unic. O solutie ideala si practica, ce  accentueaza designul inteligent.

Noile lavoare sunt remarcabile atat la nivel de design, fiind caracterizate printr-o calitate superioara, garantata de mărci reputate, dar si prin posibilitatea de a personaliza un intreg concept de baie in functie de spatiul disponibil.

Citește și: 10 trucuri pentru decorarea livingului cu un buget redus

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here