Un nou model de spălător cu presiune STIHL își face loc pe piață

2

RE 150 este dedicat utilizatorilor interesați de produse cu upgrade-uri în tehnologie și dotări, față de modelele basic.

STIHL a lansat pe piața din România un spălător cu presiune semiprofesional dedicat micilor companii din zona peisagistcă, grădinărit, agricultură, dar și utilizatorilor casnici care sunt mai “pretențioși” atunci când vine vorba de specificațiile tehnice ale unui utilaj pe care îl folosec în curte.

Cu o lungime a furtunului de presiune de 9 m, RE 150 devine opțiunea aproape perfectă pentru cei care doresc un utilaj complet pe care să îl folosească la toate operațiunile de curățare cu jet, fie că discutăm de mașină, alei, terase, garduri, mobiler de grădină și de ce nu, fațada casei. Și asta pentru că presiunea de lucru a utilajului poate fi reglată până la 180 bari, find monitorizată permanent prin intermediul manometrului integrat.

De asemenea și debitul poate fi controlat și adaptat la de operațiunea de curățare. Spre exemplu, dacă vorbim de fațada unei case sau de soclul unui gard, tencuiala decorativă trebuie protejată și atunci se va folosi o presiune de lucru mai mică, cu un debit redus, putându-se aplica și un detergent special de fațade.

Tot în funcție de lucrarea efectuată se vor utiliza duze reglabile cu jet plat sau o duză rotativă pentru suprafețe dure, cu murdărie persistentă. Aceste duze trebuie să fie confecționate din ceramică pentru a crește rezistența la uzură. Ambele tipuri de duze se află în dotarea standard noului spălător STIHL RE 150.

O altă dotare extrem de utilă a acestui utilaj este rezervorul integrat de 2 litri pentru detergent. Detergentul se aplică prin intermediul duzei cu cu jet plat, iar reglajul presiunii aparatului trebuie să fie pe poziția maxim. Cantittatea de detergent la aplicare poate fi și ea ajustată cu ajutorul unui buton rotativ de dozare.

Accesorizarea pentru RE 150 este foarte bogată, având nu mai puțin de 18 opțiuni. De la periile pentru suprafețe, până la extensiile de furtun sau lance, dar și mai multe tipuri de detergenți, pentru diverse aplicații (auto, terase, fațade sau piatră).

Spălătorul cu presiune RE 150 poate fi achiziționat deja din rețeaua STIHL, care numără peste 400 de magazine la nivel național. În prezent, gama în gama de spălătoare se regăsesc 11 modele, atât pentru zona hobby basic, dar și pentru utilizare profesională, care necesită un mod de lucru continuu, cu sarcină mare.

Citește și STIHL lansează două noi motocoase profesionale de mare putere, special configurate pentru piața locală

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here