Unde se pun cristalele în casă, pentru a avea bani, armonie și noroc

1

Cu toții știm sau am auzit puterea pe care o pot avea cristalele, așadar folosirea lor în locuințe este un adevărat trend. Se spune că acestea au capacitatea de a îndepărta energia negativă din casele noastre, iar unele cristale chiar aduc bani, armonie și noroc, asta daca le puneți și păstrați la loc de cinste.

Cum ajută cristalele

De-a lungul timpului, cristalele au fost folosite în case pentru a îndepărta energiile negative, a încuraja prosperitatea, a îmbunătăți somnul și a crea armonie între membrii familiei. Cele mai multe cristale au capacitatea de a ține spațiul din locuință confortabil și sigur.

Dacă nu știați, cristalele  se formează atunci când mineralele se leagă între ele într-un model specific. Combinația de căldură și presiunea subterană formează cristale din minerale lichide, un proces care poate dura chiar și milioane de ani.

un comentariu

  1. […] Cu toții știm sau am auzit puterea pe care o pot avea cristalele, așadar folosirea lor în locuințe este un adevărat trend. Se spune că acestea au capacitatea de a îndepărta energia negativă din casele noastre, iar unele cristale chiar aduc bani, armonie și noroc,… Cititi mai multe aici: Unde se pun cristalele în casă, pentru a avea bani, armonie și noroc […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here