Ingrediente din bucătărie care îți fac părul să crească rapid

1

Dacă visați să aveți părul lung, trebuie să știți că există câteva soluții naturiste prin care poți să ai o podoabă capilară ca prințesele din povești.

Atunci când vă spălați pe păr, aplicați 3 ingrediente naturale pe care, cu siguranță, le aveți în bucătărie, și despre care nu știați că au proprietăți benefice pentru podoaba capilară.

3 ingrediente din bucătărie care îți fac părul să crească rapid

De obicei, rata de creștere a părului este influențată de moștenirea genetică, ceea ce înseamnă că în cazul unor persoane, părul crește mai repede, iar în cazul altora crește mai lent.

Totuși, dacă vreți ca părul să vă crească mai rapid, multe remedii naturale pot ajuta la stimularea creșterii părului, putând fi obținute cu ajutorul unor ingrediente la îndemână. Sunt ideale pentru orice tip de păr și nu sunt dăunătoare sau iritante.

Aceste ingrediente sunt folosite destul de des în măștile de păr, pentru că ajută la o creștere mai ușoară a podoabei capilare. În plus, ajută și la hidratarea și curățarea scalpului.

Există diverse moduri în care le poți folosi, fie direct în șampon, pentru a avea rezultate rapide, fie tratamente. Iată care sunt ingredientele din bucătărie care îți fac părul să crească rapid:

Zahăr

Aveți acest ingredient acasă și a fost un însoțitor excelent atunci când beți cafea sau ceai, dar acum va fi și un însoțitor grozav pentru a vă revitaliza părul deteriorat sau părul cu vârfuri uscate.

Zahărul este puternic pentru a atinge 3 caracteristici în părul tău pe care le vei iubi și pe care vrei să-l incluzi mereu în șampon sau să faci măști de păr. Acestea sunt:

Zahărul ajută la îndepărtarea bacteriilor și a țesuturilor moarte care împiedică creșterea optimă a părului într-un timp scurt. De asemenea, accelerează creșterea deoarece stimulează țesuturile părului. Este ideal pentru utilizarea zilnică.

Descoperă și: Cu ce trebuie să îți clătești părul pentru ca părul tău să fie strălucitor, află care este amestecul ”magic”

Miere

Acest ingredient este delicios ca însoțitor în bucătărie, dar nu este bun doar pentru a îndulci sute de preparate, ci și pentru a vă oferi un păr sănătos, frumos și perfect. Pe lângă faptul că este de origine naturală, este excelent pentru utilizare în frumusețe.

A fost de obicei necesar în măștile de întinerire pentru puterea sa neîndoielnică de a stimula producția de colagen. Prin urmare, când l-am cercetat am găsit utilizări magnifice pe care le poți oferi părului tău.

Înmoaie: Îți va oferi moliciune, curățenie și va mirosi super delicios. Este perfect pentru a arăta părul ca și cum tocmai a ieșit de la salonul de înfrumusețare.

Mierea ajută la controlul părului și îl face să arate ca și cum ar avea cheratina, astfel încât să poți uita complet de încrețire. Acest element ajută la protejarea părului de posibile bacterii, obținând întotdeauna un păr de impact.

Ceapă

Înainte de a te gândi sa nu folosești acest ingredient de teama că părul tău va rămâne cu aroma caracteristică acestei legume, te invităm să cunoști beneficiile folosirii cepei în rutina ta zilnică pentru a accelera creșterea parului în doar câteva zile.

Pe lângă faptul că este ușor de obținut, veți avea nevoie doar de o cantitate mică, asemănătoare cu 1/2 bucată.

Ceapa accelerează creșterea părului: Utilizarea acestuia vă va oferi un păr lung și frumos deoarece ajută la curățarea în profunzime a scalpului, îndepărtând dopurile care împiedică dezvoltarea acestuia.

Antimicrobian: Este ideal dacă aveți mătreață sau doriți să o preveniți. Vei avea un păr sănătos, fără bacterii. Strălucire: Dacă ești în căutarea unui păr hidratat și radiant, ceapa este perfectă pentru el.

Sursa: ego.ro

un comentariu

  1. […] Dacă visați să aveți părul lung, trebuie să știți că există câteva soluții naturiste prin care poți să ai o podoabă capilară ca prințesele din povești. Atunci când vă spălați pe păr, aplicați 3 ingrediente naturale pe care, cu siguranță, le aveți în bucătărie, și… Cititi mai multe aici: Ingrediente din bucătărie care îți fac părul să crească rapid […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here