Vase emailate greu de curățat? Iată cea mai ușoară metodă să cureți mizeria de pe vasele emailate

0

Descoperă în următoarele indicații cum să cureți cu ușurință vasele emailate. Acest truc simplu și eficient este preferat de gospodinele din toate regiunile țării, oferind rezultate imediate.

Cea mai ușoară metodă să cureți mizeria de pe vasele emailate

Fiecare casă are cel puțin un astfel de vas. Aceste vase erau nelipsite din colecțiile mamelor și bunicilor noastre și în ele se găteau cele mai delicioase preparate, de la ciorbe până la tocănițe. Recent, popularitatea lor a crescut din nou, dar, în ciuda calităților, au și un dezavantaj major: sunt greu de întreținut.

Dacă sunt folosite în mod frecvent, vei observa că pe fundul și pe pereții acestora apar pete – fie de arsură, fie de grăsime. Aceste urme sunt dificil de îndepărtat și utilizarea substanțelor abrazive poate deteriora straturile de acoperire.

Descoperă și: Cum elimini rapid grăsimea de pe ușa cuptorului. De ce ingrediente ai nevoie

Există însă o metodă simplă și accesibilă care te va ajuta să cureți ușor vasele emailate. Un aliat de încredere este înălbitorul pudră pe bază de oxigen, care nu conține clor în compoziție. Acesta poate fi achiziționat din orice magazin sau site care comercializează articole pentru îngrijirea casei.

Ce trebuie să faci, rezultatele apar în doar câteva minute

Procesul este surprinzător de simplu. Tot ce trebuie să faci este să umpli pe jumătate o cratiță pe care vrei să o cureți cu apă rece și să adaugi în lichid două linguri de înălbitor.

Pune vasul pe foc și așteaptă până când apa începe să dea în clocot. Lasă la fiert în jur de cinci minute. Aruncă lichidul și șterge interiorul vasului emailat cu un burete sau o perie, vei vedea cum petele dispar imediat.

Sursa: playtech.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here