Vopseaua lavabilă: Soluția ideală pentru pereții casei tale

1
Repair in the apartment. Happy family mother, father and children paints the wall with yellow paint

Când vine vorba de amenajări interioare, fiecare detaliu contează. De la mobilier și decorațiuni, până la culoarea pereților, toate elementele trebuie să se completeze reciproc pentru a crea o atmosferă armonioasă și plăcută. În ceea ce privește pereții, aceștia au puterea de a schimba complet aspectul unei încăperi, iar soluția cea mai potrivită pentru un rezultat de excepție este vopseaua lavabilă, fiind nu doar durabilă, dar și ușor de întreținut.

Dar nu toate tipurile de vopsele lavabile sunt create cu aceeași atenție la formule și nu toate sunt la fel de rezistente. Unele dintre cele mai bune – vopselele lavabile Vitex – pot fi găsite în magazinul online Econstrukt. De ce este considerată gama de vopsele Vitex vârf de lance în industrie? Ei bine, acestea aduc pereților casei tale nu numai un aspect proaspăt, dar și o serie de beneficii la care, probabil, nu te-ai gândit.

Vopseaua lavabilă Vitex Classic – Când strălucirea întâlnește durabilitatea

Unul dintre produsele de top pe care Econstrukt le recomandă este vopseaua lavabilă Vitex Classic. Ideală pentru spațiile interioare, această vopsea ultralavabilă asigură un alb strălucitor, care nu numai că iluminează încăperile, dar oferă și senzația de spațiu mai mare.

Rezistența la spălare este de-a dreptul impresionantă, Vitex Classic rezistând cu succes la aproximativ 3000 de spălări, conform testelor la care a fost supusă. Asta înseamnă că murdăria sau petele accidentale nu vor fi niciodată o problemă. În plus, Vitex Classic are o putere mare de acoperire și proprietăți excelente de nivelare, rezultatul în urma aplicării fiind un perete cu o suprafață complet netedă.

Este, de asemenea, notabil faptul că această vopsea nu emană niciun miros în timpul aplicării, deoarece nu conține amoniac. Această caracteristică o face ideală pentru cei sensibili la mirosuri puternice.

Vitex Classic este disponibilă la Econstrukt într-o varietate de culori, potrivite pentru orice stil de amenajare, fiind soluția perfectă pentru a personaliza fiecare încăpere a casei tale!

Vitex Vito Plus – Pentru un mediu mai sănătos ca niciodată în casă

Cu siguranță te preocupă sănătatea familiei tale. Atunci, poți trece Vitex Vito Plus în topul listei de vopsele lavabile potrivite pentru tine. Aceasta este o vopsea superlavabilă îmbogățită cu ioni de argint, ceea ce înseamnă că poate reduce 99,99% dintre bacteriile patogene de pe suprafața pereților.

Vito Plus este o vopsea certificată de Industrial Microbiological Services pentru acțiunea sa antimicrobiană și antibacteriană, conform standardului internațional ISO 22196. Datorită acestor proprietăți, vopseaua este ideală pentru zonele în care se impune crearea unui mediu cât mai sănătos, cum ar fi camera copilului tău. Trebuie să știi că, datorită eficienței sale în ceea ce privește contribuția la crearea unui mediu igienic și aseptic, Vito Plus este una dintre vopselele lavabile folosite în  spitale, maternități, clinici, școli, grădinițe sau depozite alimentare.

Pe lângă aceste proprietăți antimicrobiene, Vito Plus are un miros aproape insesizabil atunci când se aplică, deoarece nu conține amoniac sau alte substanțe periculoase. De asemenea, asigură o putere ridicată de acoperire, un grad superior de alb și rezistență la spălarea frecventă.

Vitex Vito Eco – Opțiunea ecologică pentru casa ta

O altă recomandare a specialiștilor Econstrukt este vopseaua lavabilă Vitex Vito Eco, aceasta fiind alegerea ideală pentru cei care doresc o soluție ecologică pentru pereții casei lor. Este o vopsea emulsionată ecologică pentru uz interior general, care nu conține amoniac și alte substanțe periculoase cum ar fi hidrocarburi aromatice, formaldehidă liberă sau metale grele. Vito Eco este certificată conform criteriilor Comitetului Uniunii Europene pentru Etichetarea Ecologică (CUEEE) a vopselelor lavabile și altor produse, confirmându-și astfel angajamentul față de protecția mediului.

Această vopsea are o putere mare de acoperire și o rată ridicată de dispersie. Este ușor de aplicat și oferă un finisaj de calitate superioară. Datorită proprietăților sale de uniformizare a suprafeței, vei obține pereți cu suprafața netedă și plată.

Indiferent de nevoile tale, fie că ești în căutarea unei vopsele ultrarezistente, cu proprietăți antimicrobiene sau vrei să alegi un produs din categoria vopselelor lavabile ecologice, Econstrukt îți pune la dispoziție o selecție variată. Fiecare dintre cele trei recomandări aduce ceva unic pe piață și asigură protecția și aspectul impecabil al pereților casei tale, pentru o perioadă îndelungată de timp. În plus, toate aceste vopsele vin cu beneficiul ușurinței în aplicare și întreținere. Datorită Econstrukt și Vitex, pereții casei tale nu vor arăta niciodată mai bine!

un comentariu

  1. […] Când vine vorba de amenajări interioare, fiecare detaliu contează. De la mobilier și decorațiuni, până la culoarea pereților, toate elementele trebuie să se completeze reciproc pentru a crea o atmosferă armonioasă și plăcută. În ceea ce privește pereții, aceștia au puterea de a schimba complet… Cititi mai multe aici: Vopseaua lavabilă: Soluția ideală pentru pereții casei tale […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here