10 piese de mobilier bizare pentru spații mici

0

CasoTeca a pregătit 10 piese de mobilier care la prima vedere vi se vor părea bizare, dar dupa ce aruncați o privire mai atentă le veți descoperi genialitatea. Pe lângă faptul că piesele sunt create să economisească spațiu, acestea au un design unic și contemporan. Sunt adevărate creații de artă care în același timp îndeplinesc și confortul necesar.

Așa că haideți să descoperim cele 10 piese de mobilier:

1.Capstan Table

Numărul 1 pe lista noastră este această incredibilă masă al cărei designer este David Fletcher. Capstan Table este o masă rotundă cu un design chic, dar care ascunde un secret. Masa se poate extinde de la o mărime mică la una la care să încapă cam vreo 30 de oameni, păstrându-și forma circulară. Masa poate fi controlată atât manual cât și electronic.

david-fletcher-capstan-table2

david-fletcher-capstan-table1

 

2.The staircase storage

Acest dulap vertical este perfect pentru spațiile mici. Piesa de mobilier îți asigură foarte mult spațiu de depozitat și este format dintr-o serie de sertare dispuse pe verticală. Pentru a ajunge la compartimentele superioare,primele sertare se transormă în trepte. Design-ul este creat de Danny Kuo.

danny-kuo-staircase-platz-sparen_88f42c3bc1_xxl

danny-kuo-staircase-platz-sparen_e02ea8424a_xxl

danny-kuo-staircase-platz-sparen_e3c06e0934_xxl

danny-kuo-staircase-platz-sparen_ff698e0abc_xxl

3.The evolution door

Ușa revoluționară are un design futuristic creat de Klemens Torggler. Cu un impact vizual puternic, ușa se închide, doar cu o atingere ușoară, ca o sculptură origami.

folding-evolution-door-klemens-torggler-3

folding-evolution-door-klemens-torggler-1

folding-evolution-door-klemens-torggler-2

 

4.The Flap Table Luxury gold

Orice bărbat își dorește la un moment dat în viață o masă de biliard în casă. Dacă spațiul nu este pe măsura dorinței dumneavostră o soluție este să suprapuneți masa de biliard cu cea din living și amândouă taberele sunt împăcate. Masa prezentată de designer-ul Koralturk este una luxuriantă, dar puteți improviza și una mai ieftină.

koralturk-gold-pool-and-dining-table1

koralturk-gold-pool-and-dining-table

koralturk-gold-pool-and-dining-table2

 

5.Canvas furniture

Această creație genială este a companiei japoneze Yoy si este vorba despre piese de mobilier pe care le puteți agăța pe perete și care sunt realizate din pânză elastică pentru pictură, lemn și aluminum.

canvas-furniture-that-hangs-on-your-wall

canvas-furniture-that-hangs-on-your-wall1

canvas-furniture-that-hangs-on-your-wall2

canvas-furniture-that-hangs-on-your-wall3

canvas-furniture-that-hangs-on-your-wall4

canvas-furniture-that-hangs-on-your-wall5

 

6.Flexible Bookshelf

O altă piesă foarte interesantă este ”Chuck”, un raft flexibil creat de Natascha Harra Frischkorn. Acesta are o dispunere de 6 plăci unde puteți așeza obiecte de mărimi diferite.

wooden-bookshelf-flexible

wooden-bookshelf-flexible1

wooden-bookshelf-flexible2 (1)

wooden-bookshelf-flexible4

7.The expandable dining table

O altă masă de living care poate fi extinsă.  Diferența este că aceasta nu este rotundă și este folositoare pentru spațiile înguste. Poate fi extinsă ușor pentru a o folosi 2 sau 8 persoane. E perfectă pentru invitați surpriză! Design-ul a fost creat de Nobuhiro Teshima .

mobile-dining-by-nobuhiro-teshima

mobile-dining-by-nobuhiro-teshima1

mobile-dining-by-nobuhiro-teshima2

 

  1. A chair inside a chair

Această piesă este creată de Flavio Scalzo și este un scaun futuristic, modern care ascunde un alt scaun în interiorul său. Așa veți avea mereu un scaun extra pentru invitatul surpriză.

chair_push_and_pull

  1. The REK bookcase

Biblioteca REK este una revoluționară cu un design simplu și modern. Aceasta este o piesă de mobilier care crește pe măsură ce adăugați cărți la colecție. Formele sale în zig-zag se glisează și permit adăugarea de cărți. Puteți să aranjați colecția în funcție de mărimea cărților și aveți chiar și un compartiment pentru reviste.

rek-bookcase-3

rek-bookcase

 

10.The coffe bench

Beyond Standars creează o bancă flexibilă, care poate fi transormată după preferințe în masă de lucru cu tot cu scaun. De asemena poate fi  modelată în două scaune cu suport între.

 

beyond-standards-coffee-bench-05

beyond-standards-coffee-bench-04

beyond-standards-coffee-bench-02

beyond-standards-coffee-bench-03

 

Sursa foto: archietcurendesign.com

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here