Alte 6 gadget-uri inteligente pentru bucătărie

0

CasoTeca a mai descoperit 6 gadgeturi inteligente pentru bucătărie, foarte utile pentru gospodinele moderne.  Cu siguranță veți descoperi că aveți nevoie măcar de una dintre aceste invenții cool. Prețul acestora nu este  mare și le puteți găsi online. Dați click pe numele gadget-ului și veți afla mai multe.

Pasta Pot

Dacă sunteți iubitori de paste această oală este extrem de utilă, deoarece capacul este accesorizat cu o strecurătoare. Mai mult, capacul este închis etanș, iar forma ovală a oalei este perfectă  pentru spaghette. Mărimea oalei este ideală, aceasta poate fi așezată pe ochiurile din spate ale aragazului, în cazul în care cele din față sunt ocupate.

pasta pot

Space saving grater

Deobicei sertarele sau rafturile sunt pline de oale, vase etc așa că de ce să nu aveți o răzătoare extensibilă care să ocupe puțin spațiu?

space saving grater

 Herb mill

Funcționează pe acelați sistem al unei râșnițe pentru piper. Doar că puteți să pisați ierburi proaspete precum rozmarin, pătrunjel, mărar, salvie.

herb mill

Cake batter dispenser

Special conceput pentru aluatul de clătite sau brioșe. Cu această ustensilă nu trebuie să vă mai chinuiți să turnați aluatul din oale grele. Plus că puteți controla ușor cantitatea pe care vreți să o puneți în tigaie, sau formele pentru brioșe.

cake batter dispenser

Spaghetti measure & I could eat a horse

Două ustensile pentru a nu rispi spaghetele. Două metode pentru măsurat câte paste trebuie să gătiți pentru familie.

spaghetti measure 1

spaghetti measure 2

 

Double dish

Ce este mai util decât o farfurie dublă,  atunci când vrei să stai comod la televizor și să mănânci fistic? Sau multe altele precum: semințe de floarea soarelui, cireșe, măsline, etc.

71QD5dU0OfL._SL1500_

71iHTqFjY9L._SL1500_

 

Sursa foto: Architecture&Design

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here