Amenajarea unei garsoniere moderne

1
Foto-profimedia

Pentru amenajarea unei garsoniere moderne și primitoare aveți nevoie de obiecte casnice inovatoare, de mobilier multifuncțional și de creativitate.

Priviți spațiul mic ca pe o provocare și acceptați cu optimism, pentru că e mai ușor decât îți închipui să-l amenajezi eficient, într-o manieră rafinată.

Proiectați un perete de accent

apartament mic cu pictură murală din podea până în tavan pe o fotografie de perete cu accent realizată de utilizatorul Instagram @reklektik

Decorarea unei garsoniere poate fi limitatoare atunci când ai un spațiu atât de mic. Luați în considerare să puneți un perete de accent în spatele patului, în bucătărie sau în zona de sufragerie pentru a obține acel plus de culoare în studioul dvs.

Fiți creativ cu mobilierul 

hamac înșirat într-o cameră cu lampă fotografie deasupra capului de utilizatorul Instagram @jandjdesignteam

Mobilierul voluminos poate ocupa mult spațiu într-o garsonieră mică. Schimbă o canapea mare cu mobilier care economisește spațiu, cum ar fi un hamac, pentru a-ți elibera camera de zi fără a sacrifica confortul! Utilizați mobilier multifuncțional, cum ar fi otomanele, pentru a obține spațiu de depozitare ascuns.

Optați pentru un separator de cameră

Despărțitor de cameră de lungime întreagă instalat lângă pat, între dormitor și sufragerie, fotografie de utilizatorul Instagram @homeasy.loft

Separatoarele din sticlă sunt o modalitate excelentă de a vă menține garsoniera luminoasă și deschisă, oferind, în același timp, mai multă intimitate. Pentru a economisi bani, puteți crea un separator de cameră de bricolaj folosind pereți de paleți, uși de dulap reutilizate, perdele suspendate din zale și multe altele!

Utilizați rafturi pentru a împărți spațiul

raft folosit ca separator de cameră între pat și camera de zi fotografie de utilizatorul Instagram @designreader
Cu câteva rafturi de cărți, puteți crea o separare în garsoniera. Împărțiți camera de zi de sala de mese sau camera de zi de dormitorul dvs. cu rafturi înalte. Sfat: Folosiți rafturi deschise pentru a permite luminii să curgă prin spațiu, ceea ce va împiedica apartamentul să se simtă înghesuit.

Transformați studioul într-un paradis al plantelor

zonă mică de relaxare cu plante mici agățate în apropiere fotografie realizată de utilizatorul Instagram @ohana.on.hutton

Doriți să includeți puțină verdeață în spațiul dvs., dar nu aveți nicio cameră? Dacă garsoniera nu are pervazuri extinse sau spațiu pentru plante containere, le puteți atârna de tavan pentru a crea o  grădină urbană interioară luxuriantă. Puteți folosi chiar și plante mari de interior, cum ar fi smochinii cu frunze de „lăutar”, pentru a vă împărți zona!

Citește și 4 plante de interior cu eficiență ridicată în purificarea aerului

un comentariu

  1. […] Pentru amenajarea unei garsoniere moderne și primitoare aveți nevoie de obiecte casnice inovatoare, de mobilier multifuncțional și de creativitate. Priviți spațiul mic ca pe o provocare și acceptați cu optimism, pentru că e mai ușor decât îți închipui să-l amenajezi eficient, într-o manieră rafinată. Proiectați… Cititi mai multe aici: Amenajarea unei garsoniere moderne […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here