Bătaie de joc, nu consolidare în Bucureștiul condus de Gabriela Firea

1
casa dărâmată nu consolidată, București

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a publicat pe Facebook joi, 11 august, două fotografii care arată un imobil dintr-un cartier istoric, înainte şi după o serie de lucrări, precizând că a fost ”consolidat” cu aprobarea fostului primar Gabriela Firea.

Vezi și Casă antebelică superbă salvată de la demolare în București

”Aşa arată o „consolidare” a unui imobil dintr-un cartier istoric realizată cu aprobarea fostului primar Gabriela Firea. Este vorba de o clădire aflată pe strada Vasile Lucaciu nr.51 din Sectorul 3, ai cărei proprietari au obţinut în 2019 o autorizaţie, care în text scria consolidare, dar în planşe desena practic o reconstruire”, a scris, joi, pe Facebook, Nicuşor Dan.

 

Edilul precizează că, ”sub pretextul „consolidării”, ca în zeci de alte cazuri, a dispărut un imobil interbelic cu valoare arhitecturală”.

un comentariu

  1. […] Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a publicat pe Facebook joi, 11 august, două fotografii care arată un imobil dintr-un cartier istoric, înainte şi după o serie de lucrări, precizând că a fost ”consolidat” cu aprobarea fostului primar Gabriela Firea. Vezi și Casă antebelică superbă salvată… Cititi mai multe aici: Bătaie de joc, nu consolidare în Bucureștiul condus de Gabriela Firea […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here