Black Friday la Gardenpedia: reduceri la produse pentru protecția plantelor, produse motorizate, unelte de mână pentru grădină, articole din categoria irigații

0
gardenpedia

Săptămâna aceasta începe Green Week cu cea mai neagră vineri pe 21 noiembrie 2014 când se anunță reduceri de până la 80%. Va fi o săptămână întreagă de reduceri la Gardenpedia.

Misiunea declarată de către companie: “Gardenpedia. De folos grădinii tale.”, oferă produse de grădină, utilaje și unelte necesare activităților de grădinărit, atât pentru persoanele care practică grădinăritul ca hobby cât și ca semiprofesionist.

 

Produse reduse  la Gardenpedia

Gardenpedia aduce în atenția clienților săi peste 300 de articole pentru grădină care se vor afla la reducere în perioada 21 – 29 noiembrie 2014. În cadrul campaniei de Black Friday, gamele de produse pentru grădinărit oferite la reduceri vor fi: produse pentru protecția plantelor; produse motorizate cum sunt: fierăstraiele cu lanț, mașinile de tuns iarba, motosape; produse din categoria uneltelor de mână pentru grădină și articole din categoria de irigații.

În afară de reducerile anunțate, clienții vor beneficia și de transport gratuit indiferent de mărimea obiectului comandat.

Pe site-ul magazinului online www.gardenpedia.ro găsiți produsele pentru grădină care beneficiază de discount cu ocazia evenimentului Black Friday utile în desfășurarea activității de grădinărit și la cultivarea fructelor și legumelor.

Magazinul online gardenpedia.ro comercealizează unelte pentru cultivarea solului, pentru întreținerea gazonului, pompe de apă și furtune pentru irigații sau unelte pentru pomi și arbuști.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here