Casa ideală din perpectiva anului 2020

1

În fiecare an, un designer consacrat şi în vogă sau o echipă de designeri este ales pentru a realiza proiectul unei case considerate perfecte, ideale, într-un spaţiu dedicat acestui scop cu suprafaţa de 180 metri pătraţi în cadrul târgului imm cologne care se desfăşoară la începutul anului la Koln.

 

Vizitatorii pot analiza la faţa locului viziunea arhitectului pentru proiectul Das Haus – Interiors on Stage care prezintă atât tendinţele în designul de interior cât şi schimbări legate de stilul de viaţă. Conform scopului proiectului, conceptul integrat trebuie să fie nu numai orientat spre viitor dar, în acelaşi timp practic şi autentic. Anul trecut echipa Truly Truly a dezvoltat pentru proiectul Das Haus un concept de casă ideală flexibilă astfel încât să se adapteze schimbării ritmului de viaţă şi săofere spaţii diverse pentru diferite activităţi şi hoby-uri care să iasă din rutina vieţii obişnuite.

 

În acest moment, manifestarea imm cologne se află în plină desfăşurare (13 -19 ianuarie) iar unul dintre punctele de mare interes este chiar proiectul Das HAus aflat la a 9-a ediţie. Organizatorii expoziţiei, Koelnmesse, a nominalizat pentru anul acesta echipa de tineri designeri spanioli MUT, condusă de Alberto Sanchez şi Eduardo Villalon,  pentru a fi oaspeţii de onoare ai proiectului Das Haus de la imm. Aşa cum deja se întrevede, designul ales de spanioli pentru casa ideală a anului 2020 se concentrează pe tranziţia dintre interior şi exterior, multe elemente fiind preluate de la casele de tip mediteranean.

 

 

Citește și: Licitaţia de iarnă Artmark confirmă tendinţele: piaţa operelor de artă este în creştere

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here