Sfat Casoteca: Tehnologia PlasmaclusterIon este capabilă să distrugă particulele de SARS-CoV-2 din încăperi

1

Tehnologia PlasmaclusterIon, folosită la purificatoarele de aer SHARP, este eficientă în eliminarea particulelor de coronavirus din încăperi. Aceasta este concluzia a două studii publicate de savanți japonezi de renume în domeniul virusologiei.

 

Virusul SARS-CoV-2 poate să rămână în picături minuscule în aer, iar oamenii se infectează inspirându-le. Un studiu, realizat sub tutela Universității din Nagasaki, arată că, prin folosirea aparatelor care dispun de tehnologia SHARP cu ioni Plasmacluster în spații închise, riscul de infectare cu coronavirus este redus cu peste 90%. Rezultatele cercetării erau însă previzibile, de-a lungul timpului tehnologia Plasmacluster arătându-și eficiența împotriva unor diverse alte tulpini de virusuri.

Eficiență dovedită încă din 2004 pe coronavirusul felin

”Concluziile specialiștilor cu privire la beneficiile tehnologiei PlasmaclusterIon nu surprind deloc comunitatea științifică. De exemplu, în 2004, a fost dovedit rolul pe care îl are în suprimarea coronavirusului felin, iar apoi s-a demonstrat că luptă cu succes și împotriva SARS-COV, mai exact virusul de gripă aviară care genetic similar cu noul coronavirus” declară Bogdan Pasat, Country Manager Sharp.

Toate aceste realizări, bine cunoscute la nivel mondial, au ajuns și la medicii din România, mai ales la cei care sunt la curent cu evoluțiile din domeniul cercetării medicale și se documentează încontinuu.

Medic: Recomand utilizarea acestor purificatoare de aer

O serie de medici de familie sau stomatologi și-au procurat, pentru cabinetele pe care le dețin, purificatoare Sharp.

Astfel, doctorul Cristina Căfădaru, medic de familie ne-a declarat: ”Am achiziționat recent două aparate cu tehnologie revoluționară Plasmacluster pentru purificarea aerului în cabinetul medical. Sunt aparate care realizează nu numai purificarea aerului, dar și distrugerea membranei virusurilor, bacteriilor, fungilor și, mai nou, prin studiile efectuate recent, și a virusului Sars-Cov-2. Recomand utilizarea acestor purificatoare de aer”.

Eli Roman: Aerul a fost bine purificat cu ajutorul Plasmaclusterului Sharp

Eficiența tehnologiei PlasmaclusterIon a fost observată de utilizatori. Eli Roman, om de televiziune și ambasador al Asociației Samas, a reușit să treacă cu bine peste o perioadă dificilă utilizând un purificator Sharp.

”Plasmaclusterul Sharp și-a arătat utilitatea pe deplin, anul acesta, anul pandemiei de coronavirus, 2020. Spun asta în cunoștință de cauză. Mai exact, am fost diagnosticată cu COVID-19, 14 zile ne-am autoizolat, eu alături de băieții mei, și am încercat pe cât posibil să îi protejez pe ei.

Eu am purtat mască medicală, dar am mizat foarte mult pe funcția acestui Plasmacluster, de ionizare a aerului, de eliminare a ionilor pozitivi și negativi care să omoare bacterii, virusuri, alergenii din aer (…) practic, să-mi purifice aerul.

Se pare că a dat roade. După 14 zile de izolare eu am fost testată negativ, iar băieții, în urma testelor de anticorpi, nu au făcut COVID-19, ceea ce înseamnă că aerul a fost bine purificat cu ajutorul Plasmaclusterului Sharp” a declarat pentru Casoteca.ro Eli Roman.

Vezi cât costă un purificator Sharp pe casoteca.ro – MAGAZIN

Cu o eficiență dovedită și prin studii, dar și prin experiențele utilizatorilor, tehnologia Sharp poate fi soluția de care economia româneasă are mare nevoie. Locuințele, birourile sau chiar magazinele ar putea fi dotate cu purificatoare cu ioni Plasmacluster pentru a obține un efect anti-COVID19. De asemenea, o astfel de tehnologie prezentă în școli poate opri transmiterea particulelor de coronavirus între elevii și profesorii prezenți în sălile de curs.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here