Ce culoare de ruj li se potrivește blondelor. Nuanța ideală care nu trebuie să lipsească

0

Când vine vorba de machiaj, este esențial să alegi nuanțele potrivite atât pentru ochi, cât și pentru buze. Un machiaj bine realizat, care se potrivește cu trăsăturile tale, îți poate accentua frumusețea naturală, în timp ce un machiaj neadecvat poate avea un efect opus. Pentru persoanele blonde, experții în frumusețe sugerează alegerea atentă a culorii rujului.

Iată câteva recomandări pentru a alege nuanța de ruj potrivită dacă ești blondă, conform specialiștilor în frumusețe.

Ce culoare de ruj li se potrivește blondelor

Indiferent dacă te machiezi zilnic sau doar la ocazii speciale, rujul este un element esențial în trusa ta de machiaj. Fiecare femeie are o nuanță preferată de ruj, pe care o alege pentru a-și completa look-ul și care i se potrivește perfect.

Culorile alese pentru machiaj trebuie să fie în armonie cu nuanța pielii, a părului și cu ocazia. În ceea ce privește rujul, există câteva nuanțe care se potrivesc de minune persoanelor cu părul deschis la culoare.

Roșu și burgundiu

Pentru un look dramatic, rujul roșu este ideal în combinație cu părul blond. Dacă ai un blond cu subton auriu, alege o nuanță de roșu cu subton cald. Dacă părul tău este blond cenușiu, un roșu cu subton rece, cum ar fi burgundiul, va crea armonie în look-ul tău.

Pentru un machiaj de zi, păstrează ochii naturali, iar pentru seară, optează pentru un smokey eyes sau eyeliner negru pentru un aspect clasic și elegant.

Nuanțe piersicii

Pentru un machiaj de zi discret, poți alege nuanțe de ruj roz pudrat, peachy sau portocaliu deschis. Acestea sunt ideale pentru zilele în care nu dorești să ieși prea mult în evidență, fie la birou sau la evenimentele de zi. Alege o nuanță care se potrivește cu tonul pielii tale pentru un look armonios.

Descoperă și: Nuanțe potrivite blondelor: Ce culori recomandă specialiștii femeilor blonde să poarte

Nude și bej

Dacă preferi nuanțele nude, evită-le pe cele prea deschise, deoarece pot face să pari palidă. Optează pentru un ruj cât mai apropiat de culoarea naturală a buzelor sau folosește un gloss pentru un efect lucios. Aceasta va scoate în evidență trăsăturile tale într-un mod natural și subtil.

Aceste recomandări te vor ajuta să alegi nuanțele potrivite de ruj pentru a-ți completa look-ul în funcție de ocazie și de tonul părului și pielii tale.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here