Nuanțe potrivite blondelor: Ce culori recomandă specialiștii femeilor blonde să poarte

1

Când vine vorba despre modă, femeile blonde știu că alegerea culorilor potrivite poate face diferența în apariția lor. Tonul pielii și nuanța părului pot influența dramatic modul în care anumite culori se potrivesc.

Ce culori recomandă specialiștii femeilor blonde să poarte

Alegerea hainelor potrivite pentru diferite ocazii poate fi o adevărată provocare pentru femei. Multe doamne și domnișoare iau în considerare toate detaliile atunci când își aleg o ținută pentru o anumită ocazie, iar culoarea părului este esențială.

Femeile blonde ar trebui să își îndrepte atenția spre nuanțe cu subtonuri calde, care pun în evidență părul și trăsăturile. De asemenea, culorile metalice sunt potrivite dacă dorești să ieși în evidență cât mai mult, spun specialiștii. Iată cele mai inspirate alegeri cromatice dacă ești blondă!

Roșu și Oranj

Nuanțele de roșu și portocaliu cu subtonuri calde sunt cele care complimentează cel mai bine o blondă. Alege orice culoare din această paletă cromatică, de la portocaliu până la corai și roșu aprins și nu ai cum să dai greș. Dacă vrei să creezi un look pasional și feminin, adaugă și un ruj roșu și efectul este garantat.

Auriu

O alegere cu care blondele nu au cum să treacă neobservate este auriul. Această culoare metalizată poate fi purtată la evenimente de seară, pentru a aduce un plus de glam outfit-ului. Fie că alegi o ținută complet aurie sau doar un accesoriu, efectul va fi garantat!

Descoperă și: Nuanțe de păr care te întineresc. Ce culori să alegi potrivit specialiștilor

Culori Pastelate

Pentru o ținută de zi, cu care să nu ieși prea mult în evidență, poți alege culori calde, pastelate. O nuanță de mov lavandă, verde, bleu, roz sau chiar galben pal poate pune în evidență trăsăturile și părul, dacă este accesorizată corespunzător.

Ce culori să eviți dăcă ai părul blond

La polul opus, se află câteva culori care nu le avantajează deloc pe femeile blonde. Una dintre acestea este bejul, care le poate face să arate palide și șterse. Mai ales persoanele care au tonuri reci de blond ar trebui să evite această nuanță. Nici griul nu este o variantă potrivită pentru blonde, spun specialiștii în frumusețe.

O altă culoare de îmbrăcăminte pe care ar trebui să o evite femeile cu părul blond este kakiul. Acest subton de verde nu le avantajează pe cele care au părul deschis la culoare.

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here