Chicineta sau bucătăria perfectă pentru spații mici

Chicineta sau mini-bucătăria încorporează elementele strict necesare ale unei bucătării obișnuite

0

Dacă sunteți un musafir în propria casă, nu este necesar să alocați o încăpere pentru amenajarea bucătăriei. Asta cu atât mai mult cu cât locuiți într-un apartament mic, în care fiecare centimetru contează.

Amenajarea bucătăriei pe aria altei funcțiuni se practică cu succes în foarte multe țări, iar ideea poate fi implementată cu succes și la noi. O astfel de bucătărie este mai ușor de creat în apartamentele noi deoarece (în majoritatea cazurilor) sunt realizate în regim open-space. Soluții există și în apartamentele vechi. De exemplu, balconul sau debaraua poate „găzdui“ așa-zisa bucătărie. În casele pe pământ, bucătăria poate fi creată și pe hol sau în spațiile de la mansardă.

Casoteca și SHARP, aliați împotriva poluării, virușilor și bacteriilor din incinte

Chicineta sau mini-bucătăria încorporează elementele strict necesare ale unei bucătării obișnuite: spații de depozitare, un mic blat de lucru, chiuvetă, frigider, cuptor cu microunde. Aceste dotări le permit utilizatorilor să prepare o gustare rapidă oricând e nevoie, dar și să-și depoziteze vasele și ustensilele.

Chicineta este perfectă pentru persoanele care nu gătesc sau care mănâncă rar acasă. În această categorie putem include studenții, burlacii, persoanele care călătoresc sau lucrează mult și nu numai.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here