Cu ce să te îmbraci pentru a arăta mai slabă. Ce haine îți modelează silueta

2

Dacă te întrebi adesea cum să te îmbraci pentru a arăta mai subțire, atunci ești în locul potrivit. Experții recomandă să faci alegeri vestimentare inteligente și trendy, care să-ți pună silueta în evidență.

Cu ce să te îmbraci pentru a arăta mai slabă

Chiar dacă recent s-a acordat o atenție sporită iubirii de sine și confortului în propriul corp, dacă dorești să pari puțin mai subțire, vei găsi răspunsuri aici. Opiniile cu privire la ideea că haina face omul sau omul face haina au fost întotdeauna împărțite; de fapt, totul depinde de subiectivism și de perspectiva personală asupra lucrurilor.

Dacă începi să te simți deranjat de kilogramele în plus și îți dorești să le ascunzi până când vei reuși să scapi de ele, hainele devin aliatul tău de încredere. Croiul, imprimeurile, culorile, toate acestea sunt factori pe care ar trebui să îi iei în considerare atunci când îți alegi hainele.

Stratificarea

Există o concepție greșită printre oameni că hainele în straturi adaugă aspectul de kilograme în plus, însă specialiștii afirmă că acest lucru nu este adevărat. Adăugarea de straturi oferă, de fapt, definirea formelor corpului. În plus, acestea nu permit celor din jur să observe direct corpul tău.

Împrietenește-te cu negrul

2 comentarii

  1. Unul dintre secretele hainelor care te fac sa pari mai slaba este de a evita dreptunghiurile si carourile in detrimentul dungilor subtiri, verticale. Acestea au un efect de alungire si pot face o diferenta majora in aspectul tau fizic. Opteaza pentru rochii cu imprimeuri sau bluze cu dungi verticale pentru a accentua liniile verticale si a crea iluzia unei siluete mai lungi si mai suple.
    In concluzie, viata poate fi mult mai frumoasa si mai distractiva daca stii cum sa iti alegi hainele potrivite in functie de corpul tau. Fii increzatoare in propria piele, iar alegerile vestimentare inteligente te vor ajuta sa te simti si sa arati grozav!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here