Cum arată casa plutitoare cu dormitorul sub apă

0

CasoTeca ţi-a prezentat anul trecut un proiect arhitectural îndrăzneţ, conceput de o firmă arabă. Este vorba de casa plutitoare cu dormitorul sub apă. Dacă în toamna anului trecut această casă era doar la stadiul de prototip, recent constructorul a finalizat construcţia primei astfel de case. Iată cum arată casa plutitoare cu dormitorul sub apă în realitate.

Imposibilul a fost făcut posibil! Cei cu dare de mână vor putea dormi sub apă, înconjuraţi de peşti şi un recif. Ce anul trecut erau doar desene pe o hârtie, o companie din Emiratele Arabe Unite continuă să uimească lumea cu proiecte arhitecturale ambiţioase şi transpune ambiţiile în realitate.

Compania Kleindiest Group, cu o experiență de 30 de ani pe piața imobiliară, a finalizat construcţia primei case cu dormitorul sub apă. Vila are o greutate de 240 de tone, iar preţul este pe măsură: 1,8 milioane de euro. Proiectul este unul complex şi prevede construcţia a 125 de astfel de vile în viitor. Cei care au semnat deja constracte de achiziţie vor folosi vilele şi pentru a locui, dar şi pentru a le scoate la închiriere.

Materialele folosite pentru aceste case plutitoare sunt proiectate din materiale aprobate pentru a putea fi instalate în apă, iar compania promite că va construi și un recif artificial. Astfel, locatarii vor avea o priveliște spre viața marină, direct din dormitor.

Casele sunt construite în largul mării, în Golful Persic, în apropiere de Dubai, dar și în apropiere de proiectul unei insule artificiale, dezvoltat tot de companie, Heart of Europe (nr.- Inima Europei).

Fiecare vilă are o suprafață de 158 de metri pătrați, dispusă trei nivele, dintre care unul este sub apă, și unde se află dormitorul principal și o baie. La nivelul intermediar se află o punte, o cameră de zi, loc de luat masa și bucătărie. La etaj se află o terasă, un jacuzzi și un mini-bar. 

casa cu dormitorul sub apă

Cum arată casa plutitoare cu dormitorul sub apă
Cum arată casa plutitoare cu dormitorul sub apă

casa dubai2

casa dubai3

casa dubai4

casa dubai5

Cum arată casa plutitoare cu dormitorul sub apă
Cum arată casa plutitoare cu dormitorul sub apă

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here