Cum poți reduce balonarea. Ingredientul pe care îl poți adăuga în dieta zilnică

2

Balonarea apare atunci când o persoană a terminat de mâncat, dar alimentele ingerate nu sunt tolerate foarte bine de organism. E o senzație dureroasă, incomodă și inestetică. Dar, specialiștii vin cu vești bune. Ingredientul care te poate ajuta să reduci balonarea există și e destul de ușor de acceptat, scrie catine.ro

Balonarea este definită ca o stare de umflare cauzată de reținerea de lichide sau gaze. Este o senzație resimțită de majoritatea și este atunci când stomacul se simte plin și întins. Pentru unii oameni, balonarea este un eveniment comun și incomod.

Ingredientul care te poate ajuta să reduci balonarea

Este de obicei cauzată de gaze intestinale și poate merge mână în mână cu excesul de eructare. Din fericire, există o modalitate care ajută la tratarea și prevenirea balonării prin adăugarea de chimen în alimentație. Gazele sunt produse de bacteriile din tractul digestiv, care generează gaze din alimentele ce sunt consumate, dar nu sunt absorbite corespunzător.

S-a dovedit că chimenul ajută la problemele de digestie, inclusiv diaree, colici, spasme intestinale și gaze.

Semințele de chimen ajută la digestie și absorbție. În sanscrită, chimen înseamnă de fapt „ceea ce ajută digestia”. Planta stimulează secreția stomacului oferindu-i calități digestive generale excelente.

Chimenul conține, de asemenea, cuminaldehidă, care este o substanță fitochimică importantă ce are multe beneficii pentru sănătate, inclusiv scăderea nivelului de zahăr din sânge și prevenirea coagulării sângelui.

2 comentarii

  1. […] Balonarea apare atunci când o persoană a terminat de mâncat, dar alimentele ingerate nu sunt tolerate foarte bine de organism. E o senzație dureroasă, incomodă și inestetică. Dar, specialiștii vin cu vești bune. Ingredientul care te poate ajuta să reduci balonarea există și e destul… Cititi mai multe aici: Cum poți reduce balonarea. Ingredientul pe care îl poți adăuga în dieta zilnică […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here