Dacă ai nevoie de un motofierăstrău și ții la natură, uite ce trebuie să faci

0

Inginerii germani de la STIHL au implementat o tehnologie revoluționară pe motoferăstrăul MS 180, care protejează mediul înconjurător prin faptul că emite cu până la 70% mai puține gaze decât un ferăstrău clasic. În plus, pe acest model este îmbunătățit și consumul, acesta ajungând să fie cu 20% mai mic.

MS 180 este un motoferăstrău mic, destinat utilizărilor casnice, în construcții, tăierea lemnelor de foc, dar și celor care au ca pasiune carvingul (sculptura în lemn cu motoferăstrăul).

Motorul unui MS180 are 31,8 cm³ și dezvoltă 1,9CP. Dar cum orice motoferăstrău nu taie cu motorul, ci cu lanțul, MS180 are în dotare o șină de de 35 mm pe care se montează lanțul Picco Micro Mini 3, dezvoltat în uzina STIHL din Elveția pentru ferăstraiele ușoare. Noul model dispune și de un dispozitiv de întindere rapidă a lanțului pentru ca această operațiune să se desfășoare simplu și rapid, fără alte instrumente.

Cei de la STIHL spun că toate motoferăstraiele comercializate de ei în România (aprox 22 modele) sunt dotate cu motoare de ultimă generație cu tehnologia 2MIX, care consumă puțin și au emisii de noxe radical scăzute.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here