Cum să aduci magia într-un borcan

0

Dacă am scris despre artista Bogi Fabian care ”aprinde” pereții cu pictură în culori fosforescente și fluorescente, ne-am gândit că o variantă muuult mai simplă pentru dumneavostră ar fi să creați ”borcanele cu magie”. Adică borcane pline cu sclipici și lichid fluorescent pe care le puteți manufactura foarte ușor acasă, împreună cu micuții dumneavastră.

Pentru acest proiect aveți nevoie doar de: un borcan simplu, brățări sau bețe luminoase, sclipici colorat, mănuși de plastic și foarfece.

Înainte de a începe să tăiați brățările fosforescente pentru a le turna în borcan, nu uitați să folosiți mănuși de protecție! Este nevoie de aproximativ 3-4 brățări fosforescente pentru un borcan strălucitor. Mixați culorile în funcție de ce nuanță doriți să aibă borcanul la final, spre exemplu dacă amestecați o brățară roșie cu una albastră va ieși un ton de mov, iar dacă veți combina verde cu albastru veți obține un ton de turquoise. Peste lichidul fluorescent turnați cât mai mult sclipici! Puneți capacul borcanului, scuturați bine borcanul și lăsați magia să înceapă.

Dacă lumina fosforescentă începe să fie mai slabă, trebuie doar să mai adăugați lichid de brățări pentru a învia culorile.

De asemenea borcanele fluorescente pot fi folosite ca lămpi de veghe pentru cei mici!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here