Dacia Dokker Stepway, utilitată cu aspect de SUV

1
Dacia Dokker Stepway
Dacia Dokker Stepway

Arată ca un SUV, dar nu este. Are pachet vizual cu aspect de SUV, dar poate căra nu numai șapte oameni, ci și vreo 800 de kg de marfă.

Dacia Dokker este utilitara perfectă, iar capacitatea de a merge fără probleme pe drumuri grele o are grație gărzii la sol generoase, suspensiei care acceptă denivelări și cutiei care pare adaptată oricăriu tip de traseu.

 

Motorul diesel de la Dacia Renault este bine cunoscut de toți șoferii. Faptul că poate consuma puțin, chiar în condițiile unui regim de heavy duty este o realitate pentru dCi-ul de 1.5 litri, cu 90 de Cp și 200 de Nm.

Un plus pentru Dacia Dokker este cuplul diesel-cutie în 5 trepte. Extrem de permisvă, cutia de Dacia Dokker Stepway – mașina cu care am luat mai bine de 700 de kg de marfă din depozitul Aqua Carpatica – are trepte lungi și nu dă în brânci chiar dacă uiți de schimbatul vitezelor.

 

 

Cu Dokker, Dacia a creat mașina perfectă pentru cărat marfă sau persoane, iar pachetul Stepway o face și arătoasă în caz că, pentru prestigiu, cauți și așa ceva.

Minusuri, Dacia Dokker nu are în sine, prețul unui astfel de model, de Stepway vorbim, este, totuși, mare dacă îl comparăm cu ideea de mașină ”buget”. Dacă însă comparăm Dokkerul cu rivalele de la Renult, Citroen, Opel sau, să zicem, Fiat, atunci acesta este o alegere convenabilă. Chiar dacă nu este produs la uzina din Mioveni, ci peste mări și țări!

Citește și: Câți bani aduc în economie organizatorii de festivaluri și cum îi ajută Guvernul să treacă peste un an de oprire totală a activității

Studiu japonez: Particulele de coronavirus din aer, eliminate de Plasmacluster, tehnologia anti-coronavirus

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here