De ce nu e recomandat să pui valiza pe pat după ce ai ajuns în camera de hotel

1

Un gest banal, pe care mulți români îl fac când pleacă în vacanță, fără să se gândească vreo clipă că fac un pas greșit. Află, din rândurile de mai jos, de ce nu e bine să pui valiza pe pat imediat după ce ajungi în camera de hotel.

Află de ce nu este recomandat să pui valiza pe pat imediat ce ajungi în camera de hotel

Cine nu așteaptă cu nerăbdare momentul în care poate pleca într-o vacanță departe de casă și de grijile de zi cu zi? În timp ce unii se bucură de peisajele spectaculoase din destinațiile alese, pentru alții, fericirea vine și din faptul că vor petrece mai multe zile într-un hotel sau o pensiune, ceea ce înseamnă că nu vor mai fi obligați să se ocupe mereu de curățenie, spălat haine, gătit etc.

Se spune că vacanța începe de când ieșim pe ușa casei, însă adevărata relaxare se instalează după finalizarea drumului – fie că este cu avionul, trenul, autocarul, mașina personală sau alt mijloc de transport.

Citește și: Zece sfaturi pentru un bagaj de călătorie perfect compact

Un gest banal îți poate pune sănătatea în pericol

În general, printre primele lucruri pe care turiștii le fac când intră în camera în care sunt cazați este să despacheteze, așa că își pun valiza pe pat, o deschid și încep să scoată din ea obiectele pe care le-au adus cu ei.

O mare greșeală, atrag atenția cei care lucrează în domeniu. Nu trebuie să uităm niciodată că aceste genți, mai ales cele cu roți, vin în contact cu solul, sunt chiar adesea puse pe jos – în aeroport, gară, tren, pe stradă – ceea ce înseamnă că suprafața lor este plină de germeni care astfel vor ajunge pe lenjeria de pat cu care pielea noastră va veni în contact direct.

Suntem sfătuiți să folosim, în schimb, suporturile pentru bagaje ce se găsesc în aproape toate camerele de hotel.

Sursa: playtech.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here