Delta Studio lansează un brand de mobilier 100% românesc

0

Delta Studio, furnizor de produse și sisteme complete pentru amenajări interioare, va expune începând de mâine, în cadrul târgului de mobilă de la Romexpo, o nouă colecţie de mobilier, sub marca Formmat. CasoTeca îţi spune de ce Delta Studio lansează un brand de mobilier 100% românesc

Formmat este un brand de mobilier 100% local, realizat împreună cu designeri și arhitecți autohtoni şi care va fi lansat în avanpremieră de către Delta Studio în cadrul târgului de mobilă și echipamente BIFE-SIM, desfășurat la Romexpo între 19 – 23 septembrie 2015.

Formmat propune colecții de autor cu design și producție 100% românești.

Delta Studio va expune bucătăria si baia e-MOTION cu participarea arhitectului Victor Grosu, creatorul colecţiei si a designerului Marie Nouvelle, cea care semnează plăcile decorative pentru aceste produse. Colecţia e-MOTION este creată din lemn și esențe românești și aliniată celor mai noi tendințe și inovații din industrie. Mobilierul este unul modular, adaptându-se cu ușurință oricărui spațiu.
Delta Studio lanseaza mobilierul romanesc (5)

Delta Studio lanseaza mobilierul romanesc (7)

Vizitatorii târgului vor beneficia de un discount de 25% la achiziționarea oricărui produs din colecţia 100% românească Formmat și de proiectare gratuită.

Delta Studio distribuie pe piața locală şi în Republica Moldova, produse ceramice, instalații sanitare, decoraţiuni şi  mobilă de la cei mai mari producători internaționali din domeniu, precum și produse de mobilier pentru bucătărie baie sau living, realizate în fabrica proprie de la Piatra Neamţ. Delta Studio este, astfel, singurul brand din România care oferă soluții complete pentru amenajările interioare. În 2014 vânzările Delta Studio au crescut cu 22% față de anul anterior, ca urmare a interesului clienților pentru produse de calitate superioară.

Delta Studio lanseaza mobilierul romanesc (8)

Piaţa de produse și soluții de amenajare s-a maturizat în ultimii ani, iar ponderea clienților care sunt interesați de calitate ajunge acum până la circa 25% din totalul pieței.

„Credem că piața produselor de calitate va crește ușor și în anii următori, motiv pentru care luăm în calcul chiar o extindere a afacerii prin lansarea unor noi magazine Delta Studio în țară. Vom insista mai mult pe produse realizate în România cu ajutorul unei echipe de creație autohtonă. Calitatea acestor lucrări este una deosebită, cu impact puternic atât la publicul local, cât și internațional”, adaugă Dragoș Bonea.

Delta Studio lanseaza mobilierul romanesc (9)

Delta Studio lanseaza mobilierul romanesc (3)

BIFE-SIM este cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, aflat la cea de-a 15-a ediție. În weekend-ul 19-23 septembrie 2015, la Romexpo vor expune peste 300 de producători din acest domeniu de activitate. Ediția anterioară a BIFE-SIM s-a bucurat de un număr de 23.422 vizitatori, specialiști și public larg, pe o suprafață totală de expunere de 30.000 metri pătrați, reunind pentru o perioadă de 5 zile un număr de 325 de companii participante, provenind din 10 țări.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here