Dispozitivul ideal pentru spălat patrupedul

0

Invenția ”Woof Washer” este un nou sistem pentru spălarea patrupedului care vă scapă de orice grijă. Cu forma lui circulară acesta poate spăla și cele mai dificile locuri, cu ușurință, din cauza jetului de apă care îmbracă cercul. Suportul de șampon este inclus, iar când spălați vă dozați cum doriți șamponarea. Un alt avantaj este că urechile patrupedului sunt protejate și dispozitivul este distribuit pe mai multe mărimi. De la câini de talie mică, până la mijlocie și mare, toți vor avea parte de o curățare excelentă în mai puțin de 5 minute.

Momentan dispozitivul ”Woof Washer” este livrat numai în Statele Unite ale Americii, dar sperăm ca aria de shipping se va extinde și să îl putem comanda și în Europa. CasoTeca va anunța lansarea lui și pe piața din Europa. Prețul lui este de 25$ pentru câinii de talie mare și medie, iar pentru cei mici este de 20$.

Woof Washer este creat în special pentru câini, dar pisicile pot de asemenea să fie spălate cu ajutorul dispozitivului de mărime mai mică. Așa că, așteptăm cu nerăbdare lansarea lui în toată lumea!

https://www.youtube.com/watch?v=MlM_DqV61jk

Sursa foto: woofwasher360.com, facebook.com, youtube.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here